Quentin Tarantino i Uma Thurman razgovali o trećem dijelu filma KILL BILL

Istina jeste da je reditelj Quentin Tarantino više puta najavljivao moguće snimanje novog nastavka filma Kill Bill, međutim, ovaj put šanse da će se to desiti su mnogo veće. U nedavnom intevjuu koji je dao u MTV-jevom Happy Sad Confused podcastu rekao je kako je prošle sedmice razgovarao o filmu sa glumicom Umom Thurman.

 

– Iskreno, Uma i ja smo razgovarali o filmu. Već sam razmišljao i ranije o tome, a nas dvoje smo prošle sedmice razgovarali o novom nastavku. Od svih mojih filmova najveće šanse za nastavak ima upravo Kill Bill, rekao je Tarantino.

 

 

Treći film bi se fokusirao na sada odraslu kćerku Vernite Green, koju je ubila Beatrixa (Thurman), tražeći osvetu. Jedina stvar koja stoji između novog nastavka i Tarantina je to što je on odlučio da se povuče iz svijeta režije nakon svog desetog filma.

 

Posljednji, Once Upon a Time in Hollywood je njegov deveti film, što znači da je ostalo još prostora za jedan. Tokom intervjua za magazin GQ Australia koji je dao početkom mjeseca izjavio je da će ubrzo mijenjati karijeru: Kad je riječ o igranim filmovima, došao sam na kraj puta. U budućnosti vidim sebe ako pišem filmske knjige ili počinjem pisati za pozorište, tako ću biti i dalje kreativan, ali smatram da sam filmu dao sve što mu se moglo dati. 

 

Tarantino će možda raditi na novom dijelu Star Trek franšize. Zapravo mislim kako bih trebao snimiti Star Trek, koji bi bio moj posljednji film. Nema tu mnogo prostora da se uradi nešto novo, ali ne znam zašto ne bih to učinio, tako da je vrlo vjerovatno da ću to i uraditi, izjavio je Tarantino u intervjuu za Cinema Blend.

 

Da li će se desiti Kill Bill Vol.3 ili ne, ne znamo još, ali se potajno njemu nadamo.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Nevjerovatne fotografije snježnih pahuljica