Fredrik Härén

Jedan od najboljih švedskih govornika svih vremena, Fredrik Härén novo je veliko ime Spark.me konferencije

Release Date
19/04/2022

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih poslovnih konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 4. i 5. juni u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, objavio je ime drugog govornika, riječ je o Fredriku Härénu, istraživaču kreativnosti koji je do sada održao više od 2.000 predavanja u više od 70 država na šest kontinenata.

Härén je prethodnih 25 godina proveo putujući širom svijeta i istražujući ljudsku kreativnost. Radio je sa svjetski poznatim brendovima poput VISA, HP, KPMG, BMW i IKEA. U Švedskoj je nagrađen kao govornik godine, a uvršten je u 10 najboljih švedskih govornika svih vremena. Autor je 10 knjiga, uključujući The Idea Book, koja je odabrana među 100 najboljih knjiga iz oblasti biznisa svih vremena.

Organizatori konferencije su prethodno, kao prvog Spark.me 2022 govornika, najavili Christophera S. Penna, svjetskog autoriteta na polju digitalnog marketinga čija je posebna ekspertiza u oblastima analitike, nauke o podacima i mašinskom učenju.

Karte za konferenciju Spark.me 2022 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu Spark.me. Puna cijena karte iznosi 300€, ali zainteresovani trenutno mogu kupiti svoju kartu po specijalnoj promotivnoj cijeni od 100€. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte po cijeni od svega 50€, koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (4.-5. juna), start-up takmičenju (4.-5. juna), ručak za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (4. juna). Cijena karte ne uključuje troškove prijevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (name change), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Ovo je osmo izdanje Spark.me, a drugi put da će se konferencija održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju. Organizator Spark.me je kompanija doMEn, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena – .ME, a generalni sponzor je kompanija m:tel.

Spark.me nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa liderima iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketarima, startapovima i ljudima željnih znanja. Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate. Konferenciji Spark.me prisustvuje preko 700 učesnika iz više od 20 država širom svijeta.

 Za više informacija o Spark.me 2022 posjetite zvanični sajt konferencije na adresi Spark.me, Facebook stranicu Facebook, Twitter nalog @sparkdotme, Instagram nalog @sparkdotme/ i LinkedIn nalog  Spark.me.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.