M.O.R.T. je objavio novi album SAMO HRABRO I BEZVEZE!

Datum objave
17/03/2023

Sinjska punk blues rock četvorka M.O.R.T. objavila je danas Samo hrabro i bezveze!, njihov peti studijski album.

Na novom album grupa je radila za vrijeme lockdowna.

– Bend se u svemu tome okrenio stvaranju i muzici, to je se činilo jedino ispravno, koncerata nije bilo, barem ne pod onakvim uvjetima kakvi su bendu odgovarali. Zabili smo se u 10 kvadrata i bijesno i frustrirano nabijali danima, zbunjeni kao životinje u zoološkom. Utjelovili smo 11 surovih, snažnih i neukrotivih pjesama. Ovaj put nema balada i nema milosti. Pojačajte do kraja i razbijajte nešto, nama je pomoglo nek i vama služi! Samo hrabro i bezveze!, dodaje M.O.R.T.

Materijal je sniman u studiju Pavarotti u Mostaru, a za mix i mastering je zadužen Marku Mrakovčić uz asistenciju benda.

Beskompromisna četvorka iza sebe ima četiri albuma, od kojih je zadnji Standing Runningman, inače prvi album benda na engleskom, kao i sjajan prethodnik Tužna kocka, dok M.O.R.T. broji preko 400 koncerata, nastupe po Britaniji i Irskoj, te nizu festivala u Hrvatskoj i regiji.

Album Samo hrabro i bezveze!, prvi nakon tri godine najavljen je singlovima „Imam sve“ i “Svijet se sužava”, a od danas je dostupan na svim streaming servisima.

prvi zagrebački koncert s novim pjesmama M.O.R.T. će odsvirati u subotu, 25. marta u klubu Sax! Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 10 €, a na dan koncerta cijena će iznositi 13 €. Ulaznice se kupuju u klubu Sax! za vrijeme radnog vremena kluba.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Završen PriFest: Film PUN MJESEC dobio nagradu FIPRESCI, a Alban Ukaj proglašen najboljim glumcem