M.O.R.T. je objavio novi album SAMO HRABRO I BEZVEZE!

Release Date
17/03/2023

Sinjska punk blues rock četvorka M.O.R.T. objavila je danas Samo hrabro i bezveze!, njihov peti studijski album.

Na novom album grupa je radila za vrijeme lockdowna.

– Bend se u svemu tome okrenio stvaranju i muzici, to je se činilo jedino ispravno, koncerata nije bilo, barem ne pod onakvim uvjetima kakvi su bendu odgovarali. Zabili smo se u 10 kvadrata i bijesno i frustrirano nabijali danima, zbunjeni kao životinje u zoološkom. Utjelovili smo 11 surovih, snažnih i neukrotivih pjesama. Ovaj put nema balada i nema milosti. Pojačajte do kraja i razbijajte nešto, nama je pomoglo nek i vama služi! Samo hrabro i bezveze!, dodaje M.O.R.T.

Materijal je sniman u studiju Pavarotti u Mostaru, a za mix i mastering je zadužen Marku Mrakovčić uz asistenciju benda.

Beskompromisna četvorka iza sebe ima četiri albuma, od kojih je zadnji Standing Runningman, inače prvi album benda na engleskom, kao i sjajan prethodnik Tužna kocka, dok M.O.R.T. broji preko 400 koncerata, nastupe po Britaniji i Irskoj, te nizu festivala u Hrvatskoj i regiji.

Album Samo hrabro i bezveze!, prvi nakon tri godine najavljen je singlovima „Imam sve“ i “Svijet se sužava”, a od danas je dostupan na svim streaming servisima.

prvi zagrebački koncert s novim pjesmama M.O.R.T. će odsvirati u subotu, 25. marta u klubu Sax! Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 10 €, a na dan koncerta cijena će iznositi 13 €. Ulaznice se kupuju u klubu Sax! za vrijeme radnog vremena kluba.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
JYSK predstavio nove trendove za uređenje terasa i balkona