Mizensir parfemi ekskluzivno dostupni u Plaza parfumeriji

brend koji je osvojio srca ljubitelja parfema diljem svijeta

Datum objave
15/05/2023

U svijetu parfema postoji nekoliko brendova koji su poznati po svojoj nevjerojatnoj kvaliteti, izvrsnosti i ekskluzivnosti. Jedan od takvih brendova koji je osvojio srca ljubitelja parfema diljem svijeta je Mizensir koji je ekskluzivno dostupan u Plaza parfumeriji, jedinoj parfumeriji sa najvećim izborom parfema u BiH.

Svijet parfema je poput nevidljive haljine koju nosimo, koja nas okružuje i izražava našu osobnost. Između brojnih brendova i mirisnih kompozicija, Mizensir ( MEE· ZAN· SEER – na francuskom: postaviti scenu) se ističe kao jedan od vodećih kreatora luksuznih parfema. Ovaj švicarski brend, pod vodstvom talentiranog parfemskog stručnjaka Alberta Morillasa, stekao je međunarodno priznanje zbog svoje umjetničke nadarenosti i nevjerojatne sposobnosti stvaranja mirisnih remek-djela koja oduzimaju dah.

parfemski stručnjak Alberto Morillasa

Daleko od buke velikih lansiranja, želio sam stvoriti ‘ma parfumerie’, mjesto gdje će svaki miris ispričati priču o mojim strastima, mojim sjećanjima, mojim putovanjima… ukratko, mjesto koje će biti intimno poput komada klasične muzike.

– Alberto Morillas

Mizensir je osnovan 1999. godine, ali njegova historija mirisne umjetnosti seže mnogo dalje. Albert Morillas, član poznate porodice Morillas koja je također poznata po svom doprinosu svijetu parfema, osnivač je i kreativni direktor Mizensira. Alberto već više od četiri desetljeća stvara najizvrsnije mirise u saradnji s velikim brendovima. Neki od njih postali su ikone, poput Byzance od Rochas, CK One od Calvin Kleina, Acqua Di Giò od Giorgio Armanija, Flower od Kenza i Belle d’Opium od Yves Saint Laurenta. Njegovo bogato nasljeđe i strast prema mirisima vode ga u stvaranje parfema koji prenose duboke emocije i doživljaje.

Mizensir je sinonim za ekskluzivnost i izvrsnost u svijetu mirisa. Kada se radi o stvaranju parfema, koristi samo najfinije sirovine i najsofisticiranije tehnike. Svaka kompozicija temelji se na pažljivom odabiru mirisnih nota koje se harmonično stapaju kako bi stvorile jedinstvenu i nezaboravnu aromu. Njihovi parfemi su kreirani s velikom pažnjom prema detaljima i odišu vrhunskom kvalitetom.

Mizensir nudi široku paletu parfema, svaki sa svojim posebnim karakterom i pričom. Njihove kolekcije obuhvaćaju sve, od svježih i citrusnih mirisa do senzualnih i orijentalnih nota. Svaki parfem Mizensir kolekcije je jedinstven i nosi pečat rafinirane elegancije.

Bez obzira na vaš ukus i preferencije, sigurno ćete pronaći miris koji će vam se svidjeti i koji će vas oduševiti svojom kvalitetom, ljepotom i jedinstvenošću.

Ekskluzivno ih potražite u Plaza parfumeriji u ARIA centru u Sarajevu ili na Plazinom web shopu

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Kenzo Takada i Avon predstavljaju nove parfemske kreacije – Avon Life Colour EDP za njega i za nju