Modni brend MATEYANEIRA predstavio novu kolekciju

Nakon kolekcije CUT koja je obilježena ženskim odijelima u crnoj boji MATEYANEIRA ponovo, u četvrtoj kolekciji, stavlja fokus na odijela no ovog puta u jakim bojama i dizajnom koji je prilagodljiv različitim stilovima i prigodama. Kolekcija pod nazivom 222 predstavljena je na Bipa Fashion.hr i Ljubljana Fashion Weeku ovog proljeća. Iako je brend zadržao svoju već prepoznatljivu strogu formu, ovog puta krojevi su obilježeni strukiranom, X formom.

 

222 (5)

 

Ostavile smo dosta prostora za individualni pristup u stiliziranju modela, koji se na prvi pogled može učiniti jednostavnim, s minimalističkim pristupom, međutim mnogo je detalja koji se pojavljuju i koji je definiraju, rekla nam je Neira Sinanbašić, jedna od dizajnerica dua Mateyaneira.

 

Kroz svoj rad najviše potenciraju kvalitet odijela rađenih po mjeri i vrsno majstorstvo u izradi, kombinirano sa suptilnom seksipilnošću krojeva. Modeli ove kolekcije su inspirirani stilom osamdesetih i dizajnericama najdražom ikonom tog perioda, princezom Dianom, odnosno njenim privatnim stilom koji je obilježen sakoima naglašenih ramena, setovima odijela koji slave ženstvenost, ali ujedno imaju i dozu neobaveznosti, te hlačama visokog struka. Kolekcija 222 gradira se od modela u bijeloj i crnoj boji, preko akromatskih dezena do jakih nijansi upadnih boja.

 

222 (2)

 

– Na editorijalu je radio naš već uhodani team – fotografija Franjo Matković, kosa Mijo Majhen, make up Dajana Pajkić, a zastitno lice nove kampanje je predivna Laura Kvartuc iz agencije Midikenn, kaže Mateja Dujić

 

Nakon nešto više od godinu, koliko su zastupljene na modnoj sceni Hrvatske i regije, Mateja i Neira konačno otvaraju vrata svog studia i showrooma u ulici Primorska 14, u Zagrebu, gdje ćete moći pogledati sve modele iz dosadašnjih kolekcija.

 

Sve informacije i rezervacije termina možete napraviti putem njihovih Facebook i Instagram profila.

 

222 (4) 222 (3) 222 (1)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Zašto je Bottega Veneta obrisala svoje profile na društvenim mrežama?