Nova COCOPAT kolekcija nikad nije bila šarenija i veselija!

U COCOPAT radionici poigrali su se bojama i uzorcima, te (re)dizajnirali čak 4 nova modela. Ovaj put su se fokusirali i na veće torbe te predstavili modele Maša, Mini Maša i Cocopat Shopper. Kampanju je fotografirala Aida Redžepagić u svom sarajevskom studiju, a u ulozi modela i ovaj put su se našle mama i kćer; osnivačice COCOPAT brenda – Marijana i Patricia Kordić u želji da pokažu da modeli torbi izašli iz njihove radionice pristaju svim generacijama, te da inspiriraju djevojke da se igraju modom.

 

Cocopat1-

Model Maša se provlači kroz Cocopat kolekcije već neko vrijeme, a svakih nekoliko godina napravie redizajn, jer ga djevojke uvijek objeručke prihvate. Ovaj put Maša stiže u dvije veličine i u dvije boje, sa jako interesantnim ručkama koje se u nekoliko sekundi mogu pretvoriti u duže ili kraće ručke za nošenje. Zanimljivo je napomenuti da ovaj model dolazi sa dodatnim unutrašnjim neseserom koji može imati svrhu make-up torbice.

 

Cocopat Shopper je jedan klasik na Cocopat način; radi se o modelu torbe koji gotovo sve modne kuće imaju u svojoj ponudi, a Cocopat Shopperi dolaze u dvije boje; smeđi u kombinaciji sa zmijskim printom, te crni u kombinaciji sa leopard printom. Shopper se može nositi samostalno, u njega ćete lako spremiti sve ono što vam treba (i ne treba) ili čak u kombinaciji sa nekom manjom torbicom; Shopper za laptop, bilješke i ručak ”to go” a mala torba za novčanik, mobitel i ključeve.

 

Cocopat4-

Od novih modela izuzetno su ponosni na Cocopat model Tara, torba izrađena potpuno novom tehnikom šivenja i prva njihova torba sa ”pregradama”.

 

– Osluškivajući potrebe zapadnog tržišta, dizajnirali smo ovaj pomal minimalistički model torbe, sa minimalnom količinom metalnih dijelova u standardnoj veličini koja se iz dnevne vrlo lako može pretvoriti i u večernju torbicu. Tara dolazi u crnoj kroko, dusty pink i mustard žutoj boji, kaže Patricia.

 

Cocopat5-

Modeli Iva i Baby Iva također su novi u ponudi, a izdvajaju se svojim neobičnim oblikom sa blagim vintage štihom. Iva i Baby Iva dolaze u dvije kombinacije boja, bež kroko te dusty pink sa animal print detaljem na preklopu.

 

Cocopat6-

U novoj kolekciji pojavljuju se i modeli iz Cocopat standardne postave; Hurem, Dunja i Maja koje smo odjenuli u proljetno ruho koristeći nove materijale.

 

– Fokus smo stavili na pastelne, svjetlije boje, ni ovaj put nismo bježali od animal printa koji kao trend ne jenjava ni ovu sezonu, a mislili smo i na naše klasičarke – osim šarenila, u novoj kolekciji za sebe možete pronaći torbu i u basic bojama, istaknula je Patricia.

COCOPAT nova kolekcija dostupna je od ove sedmice na prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a uskoro i u Srbiji, Crnoj Gori i Njemačkoj.

Cocopat12- Cocopat13- Cocopat15- Cocopat17- Cocopat19- Cocopat20- Cocopat22- Cocopat23- Cocopat24- Cocopat25- Cocopat26- Cocopat28- Cocopat31- Cocopat34- Cocopat37- Cocopat39- Cocopat41- Cocopat44-

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
PIRATE ART predstavio prvu kolekciju inkluzivnih modnih detalja na svijetu