Nova COCOPAT kolekcija nikad nije bila šarenija i veselija!

U COCOPAT radionici poigrali su se bojama i uzorcima, te (re)dizajnirali čak 4 nova modela. Ovaj put su se fokusirali i na veće torbe te predstavili modele Maša, Mini Maša i Cocopat Shopper. Kampanju je fotografirala Aida Redžepagić u svom sarajevskom studiju, a u ulozi modela i ovaj put su se našle mama i kćer; osnivačice COCOPAT brenda – Marijana i Patricia Kordić u želji da pokažu da modeli torbi izašli iz njihove radionice pristaju svim generacijama, te da inspiriraju djevojke da se igraju modom.

 

Cocopat1-

Model Maša se provlači kroz Cocopat kolekcije već neko vrijeme, a svakih nekoliko godina napravie redizajn, jer ga djevojke uvijek objeručke prihvate. Ovaj put Maša stiže u dvije veličine i u dvije boje, sa jako interesantnim ručkama koje se u nekoliko sekundi mogu pretvoriti u duže ili kraće ručke za nošenje. Zanimljivo je napomenuti da ovaj model dolazi sa dodatnim unutrašnjim neseserom koji može imati svrhu make-up torbice.

 

Cocopat Shopper je jedan klasik na Cocopat način; radi se o modelu torbe koji gotovo sve modne kuće imaju u svojoj ponudi, a Cocopat Shopperi dolaze u dvije boje; smeđi u kombinaciji sa zmijskim printom, te crni u kombinaciji sa leopard printom. Shopper se može nositi samostalno, u njega ćete lako spremiti sve ono što vam treba (i ne treba) ili čak u kombinaciji sa nekom manjom torbicom; Shopper za laptop, bilješke i ručak ”to go” a mala torba za novčanik, mobitel i ključeve.

 

Cocopat4-

Od novih modela izuzetno su ponosni na Cocopat model Tara, torba izrađena potpuno novom tehnikom šivenja i prva njihova torba sa ”pregradama”.

 

– Osluškivajući potrebe zapadnog tržišta, dizajnirali smo ovaj pomal minimalistički model torbe, sa minimalnom količinom metalnih dijelova u standardnoj veličini koja se iz dnevne vrlo lako može pretvoriti i u večernju torbicu. Tara dolazi u crnoj kroko, dusty pink i mustard žutoj boji, kaže Patricia.

 

Cocopat5-

Modeli Iva i Baby Iva također su novi u ponudi, a izdvajaju se svojim neobičnim oblikom sa blagim vintage štihom. Iva i Baby Iva dolaze u dvije kombinacije boja, bež kroko te dusty pink sa animal print detaljem na preklopu.

 

Cocopat6-

U novoj kolekciji pojavljuju se i modeli iz Cocopat standardne postave; Hurem, Dunja i Maja koje smo odjenuli u proljetno ruho koristeći nove materijale.

 

– Fokus smo stavili na pastelne, svjetlije boje, ni ovaj put nismo bježali od animal printa koji kao trend ne jenjava ni ovu sezonu, a mislili smo i na naše klasičarke – osim šarenila, u novoj kolekciji za sebe možete pronaći torbu i u basic bojama, istaknula je Patricia.

COCOPAT nova kolekcija dostupna je od ove sedmice na prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a uskoro i u Srbiji, Crnoj Gori i Njemačkoj.

Cocopat12- Cocopat13- Cocopat15- Cocopat17- Cocopat19- Cocopat20- Cocopat22- Cocopat23- Cocopat24- Cocopat25- Cocopat26- Cocopat28- Cocopat31- Cocopat34- Cocopat37- Cocopat39- Cocopat41- Cocopat44-

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Kendall Jenner, Chiara Ferragni i Chris Lee u kampanji za Giambattista Valli x H&M kolekciju