U Sarajevu predstavljena dugoočekivana realme 7 serija

U organizaciji ovlaštenog distributera za realme brend, Comtrade Distribution d.o.o, a u prisustvu brojnih medija i dugogodišnjih poslovnih partnera kompanije Comtrade, te uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera, u Sarajevu je upriličeno predstavljanje novih realme telefona – realme 7 i realme 7 pro. Riječ je o uzbudljivom novom izdanju najbrže rastuće marke pametnih telefona na svijetu.

 

realme (1)

 

realme je tehnološki brend specijaliziran za pružanje vrhunskog kvaliteta pametnih telefona i IoT proizvoda s najboljim dizajnom i performansama. Na našem tržištu je od marta 2020. godine i još od tada bilježi veliko interesovanje među krajnjim korisnicima. realme 7 Pro će biti dostupan u prodaji od 13.10. dok će prodaja realme 7 biti u prodaji od 21.10.2020. godine. Uređaji će se moći kupiti u maloprodajama ili preko web shopova maloprodajnih partnera u BIH. S obzirom na prodajne rezultate koje ovaj brand bilježi u svijetu, vrlo brzo očekujemo slične rezultate prodaje i na bh. tržištu. Uređaji su izuzetno kvalitetni i naš zadatak kao distributera je da obezbjedimo kontinuiranu isporuku i dostupnost realme telefona u BiH, zatim da osiguramo konkuretne cijene u skladu sa evropskim tržištem, te kvalitetnu aftersales podršku za svakog krajnjeg korisnika realme telefona. Nakon današnjeg predstavljanja, sigurni smo da će realme serija 7 biti izbor velikog broja krajnjih korisnika koji razmišljaju o zamjeni svog postojećeg mobilnog telefona, izjavila je Ema Delalić, Marketing managerica kompanije Comtrade Distribution d.o.o. Sarajevo.

 

realme 7 je savršena serija za mlade ljude koji trebaju uređaj koji ih može pratiti. Ova serija može se pohvaliti SuperDart Charge tehnologijom brzog punjenja, sa ultra-dugim vijekom trajanja baterije.

 

realme (5)

 

realme 7 Pro – 65W Evolucija punjenja

 

Realme 7 Pro predstavlja evoluciju punjenja sa SuperDart tehnologijom brzog punjenja od 65 W. Baterija od 4500 mAh se može napuniti do 100% u roku od 34 minute – najbrže punjenje u pametnom telefonu srednje klase. Realme 7 Pro sadrži četverostruku kameru Sony od 64MP, sa Starry Modom, paketom novih filtera i 32MP ugrađenom selfie kamerom, kao i Snapdragon 720G procesorom i 6.4” Super AMOLED displejom preko cijelog ekrana. Savršen uređaj za ljubitelje fotografije koji žele zabilježiti svijet oko sebe zapanjujućim, oštrim slikama.

 

realme (2)

 

realme 7 – Neviđena Snaga. Neviđeno Punjenje

 

Realme 7 nudi najbolju snagu sa neviđenim punjenjem, uz 30W brzo Dart punjenje. Baterija od 5000mAh ima kapacitet od mjesec dana trajanja u stanju pripravnosti, prvi gaming procesor MediaTek Helio G95, čine ga najsnažnijim gameing telefonom u konkurenciji. realme 7 se može pohvaliti ultra glatkim ekranom od 90Hz i AI četverostrukom kamerom od 48MP, te sa 16MP ugrađenom selfie kamerom. Savršen uređaj za gamere.

 

Predstavljanje realme serije 7 nije održano samo u Bosni i Hercegovini. Ova je serija, na današnji dan, svoje predstavljanje upriličila i u svim drugim evropskim gradovima.

 

realme (9)

 

– Serija realme 7 utjelovljuje duh realme kompanije. Sa većim ciljem, pomiče granice i drži nas motiviranim. Realme 7 serija donosi poboljšane performanse, dizajn i kvalitetu – upravo ono što naših 45 miliona globalnih korisnika očekuje od nas. Kao najbrže rastuća kompanija za pametne telefone na svijetu, uzbuđeni smo što lansiramo seriju realme 7 u Evropu, rekao je Madhav Sheth, potpredsjednik realme kompanije, CEO realme za Evropsko tržište i Indiju.

 

Prvi pametni telefoni sa prolaznim testom TÜV Rheinland provjere pouzdanosti pametnih telefona

 

Serija realme 7 odražava realme težnju ka visokom kvalitetu, sa realme 7 Pro i realme 7 kao prvim pametnim telefonima ikad koji su prošli testove TüV Rheinland provjere pouzdanosti. TÜV Rheinland provjera pouzdanosti telefona sadrži 23 glavna i 38 manjih testova, koji pokrivaju mnoge uobičajene scenarije upotrebe. realme je nadogradio testove kvaliteta kako bi dodatno poboljšao pouzdanost pametnog telefona.

 

realme (8)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
ADAM: Digitalna revolucionarna poslovna kartica