Vjenčali se Kit Harington i Rose Leslie

Danas su se glumici i glumice iz serije Game of Thrones okupili u škotskom Aberdeenu, ali ne zbog snimanja nove serije, nego kako bi svjedočili vjenčanju Rose Leslie i Kita Haringtona. Vjenčali su se u dvorac Wardhill, kojeg mladenkina porodica ima već 900 godina. Pred oltar je dopratio njen otac, Sebastian Leslie.

 

Kit i Rose, obožavateljima poznatiji kao Jon Snow i Ygritte, znaju se i prije nego što su počeli zajedno raditi na mega popularnoj seriji. Ipak, tek na setu, prijateljstvo se pretvorilo u ljubav. Svi vjerni obožavatelji serije svakako se prisjećaju romantične scene između Jona Snowa i Ygritte, likova koje je slavni par tumačio. Njihova ljubavna priča naprasno je prekinuta u trenutku kad je Ygritte smrtno ranjena pri kraju pete sezone serijala.

 

U septembru prošle godine su objavili svoje zaruke i to na neobičan način. Naime, u londonskom printanom izdanju novina The Times objavljena je službena najava u kojoj stoji:

 

Gospodin K.C.Harington i gospođica R.E.Leslie stupaju u brak. Zaručili su se Kit, mlađi sin Davida i Deborah Harington te Rose, srednja kći Sebastiana i Candy Leslie.

 

U januaru su kupili kuću u Engleskoj.

 

harington leslie 1

harington leslie 2harington leslie 3

foto_profimedia

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Najzanimljiviji Instagram momenti sa dodjele Zlatnih globusa