Stigla je nova kolekcija modne kuće Maison Margiela

Datum objave
05/10/2021
fotografija
printscreen

Sa povrtakom Sedmica mode na spektakulernim destinacijama i zanimljivim formatima, teško je dijeliti isti entuzijazam kad je riječ o Zoomu ili kliku na YouTube link. Modna kuća Maison Margiela odlučila je novu proljeće/ljeto 2022. Co-Ed kolekciju predstaviti u video verziju koju je režirao Olivier Dahan. Kolekcija, kreativnog direktora Johna Galliana, donosi all-gendered pletene komade, donje rublje, čarape i još mnogo toga.

 

 

Galliano je naglasio kako su mu inspiracija bili ‘snovi mladih ljudi o budućnosti i njihovoj realizaciji’, a kolekcija je pretočena u vrlo inventivnu gomilu romantično-utilitarnih tekstura, novih silueta, raskošnih kaputa, laganih haljina, poželjne pletenine – i ribarskih hlača koje će zagarantovano biti veliki ulov u Maison Margiela trgovinama.

Kolekcija donosi nekoliko različitih lookova nazvanih Sea Shanty, Utopian Youth, Fly Fishing i Heroes. U zraku stoji dašak obnovljene, polurazrušene i ponovo konfigurirane kolekcije koja je vrlo usklađena s naslijeđem Martina Margiele. Galliano uživa okretati odjeću naopako, otrkivati šavove i pretjerano bojiti tkanine.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Sito&Resheto WEARABLE ART – brend sa originalnim i unikatnim konceptom