Stigla je nova kolekcija modne kuće Maison Margiela

Datum objave
05/10/2021
fotografija
printscreen

Sa povrtakom Sedmica mode na spektakulernim destinacijama i zanimljivim formatima, teško je dijeliti isti entuzijazam kad je riječ o Zoomu ili kliku na YouTube link. Modna kuća Maison Margiela odlučila je novu proljeće/ljeto 2022. Co-Ed kolekciju predstaviti u video verziju koju je režirao Olivier Dahan. Kolekcija, kreativnog direktora Johna Galliana, donosi all-gendered pletene komade, donje rublje, čarape i još mnogo toga.

 

 

Galliano je naglasio kako su mu inspiracija bili ‘snovi mladih ljudi o budućnosti i njihovoj realizaciji’, a kolekcija je pretočena u vrlo inventivnu gomilu romantično-utilitarnih tekstura, novih silueta, raskošnih kaputa, laganih haljina, poželjne pletenine – i ribarskih hlača koje će zagarantovano biti veliki ulov u Maison Margiela trgovinama.

Kolekcija donosi nekoliko različitih lookova nazvanih Sea Shanty, Utopian Youth, Fly Fishing i Heroes. U zraku stoji dašak obnovljene, polurazrušene i ponovo konfigurirane kolekcije koja je vrlo usklađena s naslijeđem Martina Margiele. Galliano uživa okretati odjeću naopako, otrkivati šavove i pretjerano bojiti tkanine.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Slavna ‘Newspaper’ haljina iz serije ‘Seks i grad’ ušla u historiju