5 mirisa koje želimo na svojoj koži ove jeseni

Chic dizajnerski parfemi ponekad mogu biti interesantniji od odjeće sa istim potpisom. Svijet parfema i ove sezone je ponudio niz noviteta koji će vam omogućiti da uživate u raskošnim notama. Izdvojili smo pet posebnih.

 

 

Givenchy L’Ange Noir

Givenchy predstavlja L’Ange Noir, novi miris koji slijedi liniju Ange ou Demon iz 2006 i Ange Ou Demon Le Secret iz 2009. L’Ange Noir i predstavlja ultimativni paradoks – svijetao poput anđela, nedostižan poput tame. Miris svoju inspiraciju vuče iz stila kriminalističkih drama cinematskog pravca film noir, predstavlja napitak zavođenja fatalnih žena, opisan kao elegantan, jedinstven, odvažan i poželjan. Kompozicija je puderasta cvjetno – orijentalan kombinacija svijetlih i tamnih nota.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oPD4C2XYkcs[/youtube]

 

 

Givenchy Dahlia Divin Le Nectar de Parfum

Givenchy lansira treće izdanje Dahlia Divin kolekcije u junu 2016. kao intenzivnu verziju Dahlia Divin Le Nectar de Parfum, nakon Eau de Parfum originala iz 2014. i Dahlia Divin Eau de Toilette varijante iz 2015. Nectar de Parfum predstavlja luksuznu, haute couture varijantu parfema, simbol zlata i ženstvenosti, najavljen kao eliksir božanske potencije. Kompoziciju je kreirao François Demachy, fokusiran na zlatne cvjetove mimoze. Nota sambac jasmina, prisutna u svim Dahlia Divin kreacijama, nadopunjena je senzualnom i elegantnom ružom. Cvjetno srce podupire drvena baza vetivera, sandalovine, tonke i vanilnog mošusa.

givenchy-dahlia-divin-le-nectar-de-parfum-1

 

 

 

ELIE SAAB Le Parfum Éclat d’Or

Elie Saab Le Parfum L’Edition Or je novo izdanje mirisa prvijenca kuće Elie SaabLe Parfum iz 2011. godine. Miris je limitirano izdanje za zimsku sezonu 2014., najavljen kao blistav, raskošan i opojan. Kompozicija se otvara osunčanim i intenzivnim cvijetom narandže. U srcu je absolute jasmina koji pruža raskošnosti i eleganciju cijeloj kompoziciji, kombinovan sa modernim i čistim pačulijem. Baza otkriva note kedra i medne ruže.

elie-saab-le-parfum-edition-or

 

 

 

Kenzo Jeu d’Amour l’Elixir

Jeu d’Amour l’Elixir od Kenzo je orijentalni cvjetni miris za žene. Ovo je novi parfem. Jeu d’Amour l’Elixir je predstavljen 2016. Miris su kreirali Daphne Bugey i Christophe Raynaud. Gornje note su kupina, mandarina i narandža; srednje note su tuberoza i jasmin; bazne note su rum, vanilija, pačuli, karamela i sandalovo drvo.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uaWOwdx7Hmk[/youtube]

 

 

Narciso Rodriguez NARCISO eau de parfum Poudrée

Narciso Rodriguez nastavio je sa svojim mošusnim mirisnim kreacijama u minimalističkim bočicama koje je proslavio njegov prvijenac Narciso Rodriguez For Her iz 2003., novom kolekcijom koja je osnovana sa Narciso Eau de Parfum izdanjem iz 2014. godine. U junu 2015. predstavljena je i Narciso Eau de Toilette varijanta, upakovana u četvrtastu bočicu crne boje. Treći miris kolekcije izlazi početkom 2016. godini u nježnoj boji kože koja priliči nazivu Narciso Poudrée. Priča o senzualnosti i zavođenju nastavlja se novim poglavljem, baršunastim, u isto vrijeme moćnim i delikatnim, toplim i snažnim Narciso Poudrée mirisom. Cilj je bio stvoriti mirisni oblak koji ističe prirodnu, zrelu ženstvenost.

narciso-rodriguez-eau-de-parfum-poudree

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Predstavljamo vam najprodavanije Elemis proizvode