LudDogg najavio najnoviji album CYBERPUNK

Datum objave
20/03/2023

LudDogg, producent elektronske muzike iz BiH, najavio je najnoviji album nazvan CyberPunk. Album je uzbudljivo i napeto putovanje kroz tamni i futuristički svijet cyberpunka, te je obavezno slušanje za svakog obožavatelja ovog žanra.

Album počinje s pjesmom Insert Coin, energičnom i dinamičnom, koja priprema teren za futurističko putovanje koje slijedi. Naslovna pjesma CyberPunk slijedi s vozećim beatom i elektronskim zvukovima koji slušaoca prenose u svijet neonki i visokotehnoloških gadgeta.

 

Album skreće u kratki trenutak nostalgije s pjesmom Childhood, koja uključuje uzorak iz popularne igre iz ’90-ih godina. Nostalgični zvukovi brzo se suprotstavljaju futurističkim beatovima i zvukovima, naglašavajući temu albuma koja spaja prošlost i sadašnjost.

Žanr albuma je kombinacija Future Ravea i Tech Housea. Future Rave je relativno novi žanr koji kombinira elemente Tehna i EDM-a, karakteriziran vozećim ritmom i futurističkim zvukovima. Tech House, s druge strane, je podžanr house muzike koji uključuje elemente Tehna i fokusira se na Minimalizam i Groove.

Sveukupno, Cyberpunk od LudDogga je uzbudljiv i angažiran album koji bez problema spaja elemente različitih žanrova kako bi stvorio koherentan i futuristički zvuk. Uključivanje imena pjesama i uzorka iz popularne igre dodaje još jedan sloj razumijevanja i cijenjenja albuma, te će sigurno biti hit među obožavateljima elektronske muzike.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Naopako naslikani mural