DOGO šarene veganske cipele, jedinstveni dizajni ruksaka i elegantne torbe proljetni su pečat i ove sezone

DOGO proizvodi su jedinstvene šarene cipele i torbe neobičnog dizajna i kreativnih motiva koji svakoj vlasnici/ku daju jedinstven izgled. Stoga ne iznenađuje moto kompanije koja plijeni pažnju milionima diljem svijeta Personalize Your Life.

 

Iz Doga poručuju da modu doživljavaju kao način da izraze svoje stavove, ali i da omoguće svojim kupcima da to isto urade, bez ijedne izgovorene riječi. Proljetna kolekcija koju možete pronaći u DOGO Sarajevo savršen je način da i vi izrazite ko ste i kako se osjećate. Stoga, ovog proljeća prilagodite odjeću i istaknite se iz mnoštva! Bilo da su šarene tenisice, neobične cipele s motivima ili uzorcima, elegantne visoke potpetice ili čak nesvakidašnje torbe – postoji ponešto za svaki ukus u Dogo Sarajevo!

 

AHMETDOĞANCEYLAN_13

 

Šarene ženske cipele za svaku prigodu

 

Izbor je ogroman – ekskluzivne visoke potpetice, šarene cipele i vedre sneakersice u Dogo Sarajevo će svaka žena pronaći odgovarajuće unikatne ženske cipele kako bi individualno istakle svoj stil. Dopustite da vas očaraju ove jedinstvene dizajnerske ideje i uronite u svijet DOGO proizvoda. I drage dame – šarene cipele su dostupne i muškarcima. U partnerskom izgledu, DOGO cipele izgledaju dvostruko bolje!

 

Zbog novonastale situacije u Bosni i Hercegovini DOGO SARAJEVO je omogućilo online kupovinu putem stranice Bracom.ba DOGO gdje vam nudi čitav niz ideja koje DOGO dizajneri stvaraju za vas iznova i iznova. Njihova načelna vodilja je da dosada s DOGO cipelama naprosto nije moguća, a vrijeme u kojem nastavljaju s razvojem modela i dizajniranjem novih nikada ne miruje. U novom web shopu možete naći i elegantne DOGO torbe, kao i one za svakidašnju upotrebu, tako da možete kombinirati cipele i torbu u jednakom izgledu.

 

 

AHMETDOĞANCEYLAN_15

 

Znate li već šta su veganske cipele?

 

DOGO cipele su sve 100% veganske proizvodnje, u kombinaciji s odličnom izradom i velikom udobnošću. Ekološki pečat je za DOGO veoma važan. Održiva proizvodnja, pažljivo korištenje postojećih prirodnih resursa i, iznad svega, ljubav prema životinjama – to je ono što veganski cipele kompanije DOGO predstavljaju. Posebna kolekcija motiva DOGO za životinje namijenjena je simbolu zaštite životinja. Veganske cipele u potpunosti su bez životinjskih proizvoda, a DOGO se također jasno protivi testiranju na životinjama. U skladu s prirodom, koja se također slavi u mnogim privlačnim dizajnom i motivima, DOGO dizajneri nastoje istaknuti sve aspekte životinjskog i ovozemaljskog života te ih s velikom kreativnošću ugraditi u svoje proizvode.

 

AHMETDOĞANCEYLAN_26a AHMETDOĞANCEYLAN_19

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Najbolje #FBLstyle kombinacije ove sedmice