Maltesers: Pronađite potpuno zadovoljstvo u laganijoj čokoladnoj formuli

Uvjereni smo da je sadržaj jedina bitna stvar i na našu sreću nove čokoladne kuglice MALTESERS su ispunjene pravim sadržajem – punim i laganim čokoladnim okusom do kojeg želite što prije da dođete. Nova, laganija čokoladna formula vam pomaže u tome.

 

Nove kuglice MALTESERS su malene, lagane, hrskave, lako topive, a pritom prepune okusa. Izvrsne su za svakodnevno savršeno uživanje dok ste u pokretu, na poslu, u kinu ili pak dok se odmarate u svom domu, u svojoj omiljenoj fotelji. Sa svakim novim zalogajem uživat ćete u savršenom laganom okusu MALTESERS kuglica.

 

Kesica prepuna hrskavih čokoladnih kuglica prosto mami da ih podijelite s prijateljima. No, zanesenost okusom može, dovesti do toga da kesicu ne želite da podijelite ni sa kim. Naš savjet je – poklonite kesicu čokoladnih kuglica MALTESERS dragim prijateljima i neka savršenstvo okusa bude samo vaše, a time i njihovo!

 

Čokoladne kuglice Maltesers su dostupne u pakovanju od 85g i 175 g.

Maltesers 175 g

///

Kompanija Mars, jedna od vodećih prehrambenih kompanija na svijetu je prisutna i u Bosni i Hercegovini, kao i u regionu s drugim popularnim i vodećim brandovima kao što su Snickers, Twix, M&M i drugi. Predstavljanjem novog proizvoda, Mars je pokazao da je spreman na prilagođavanje novim razvojnim trendovima, sklonostima potrošača, kao i zahtijevima za novim, inovativnim proizvodima u domenu čokoladnih grickalica. Pet principa kompanije Mars – kvalitet, odgovornost, uzajamnost, efikasnost i sloboda – se u potpunosti ogledaju i u čokoladnim kuglicama Maltesers.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Sinoć zatvoren 11. Pravo Ljudski Film Festival