Melanie Gaydos ruši sve stereotipe o modelingu

Njeno ime je Melanie Gaydos, ima genetski poremećaj koji se zove ektodermalna displazija, uprkos tome suočila se s modnom industrijom i pobijedila, piše Bored Panda.

 

Ova dvadesetosmogodišnjakinja se od rođenja bori sa rijetkom bolešću, koja spriječava razvoj zuba, noktiju, hrskavice, kose i kostiju. Melanie je odlučila da je njena bolest neće spriječavati i prije četiri godine se počela baviti modelingom.

 

Danas, ona je uspješan model, glumila je u nekoliko filmova, na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje svoje fotografije, a na Instagramu ima više od 100.000 pratitelja i pratiteljica.

 

Melanie-Gaydos (1) Melanie-Gaydos (2) Melanie-Gaydos (3) Melanie-Gaydos (4) Melanie-Gaydos (5) Melanie-Gaydos (6) Melanie-Gaydos (7) Melanie-Gaydos (8) Melanie-Gaydos (9) Melanie-Gaydos (10) Melanie-Gaydos (11) Melanie-Gaydos (12) Melanie-Gaydos (14) Melanie-Gaydos (15) Melanie-Gaydos (16) Melanie-Gaydos (17) Melanie-Gaydos (18) Melanie-Gaydos (19)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Festival 84 među najvećim svjetskim zimskim festivalima