Neodoljive Mary Jane cipele sa šljokicama idealne za partyje

Datum objave
23/11/2022
fotografije
@hm

Ukoliko tražite najljepše cipele sa platformom za Novu godinu i nezaboravne zimske žurke, obratite pažnju na model koji je izbacio H&M, a u koji su trendseterke već zaljubljene.

Nijedan dobar party outfit ne može biti potpun bez odličnog para cipela. Nevezano da li ste osoba koja voli zabave u klubu ili kućne zabave, odgovarajuća obuća može učiniti da svaka kombinacija bude još više chic, i da se osećate seksi u svojoj koži, pogotovo ako u njoj možete da plešete cijelu noć.

Zato i ne čudi činjenica da je krenula prava pomama za neodoljivim Mary Jane modelom sa šljokicama koje je izbacio H&M, a za koje it devojke kažu da su najljepši model ikada.

Neodoljiva cipela sa platformama i tankim kaiščićem koji ide oko članka dolazi u tri varijante – srebnoj, crvenoj i crnoj, tako da će ih obožavati i minimalisti i oni koji su na ekstravagantnijoj strani.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Gola ramena – street style trend koji volimo