stoposto i imsa predstavljaju VREMEPLOV

Release Date
30/01/2024
foto
stoposto

Sarajevski umjetnici, stoposto i Imsa udružili su snage s reperom Danijem iz Trogira kako bi stvorili nezaboravno audio-vizuelno iskustvo kroz najnoviji spot za pjesmu Vremeplov. Ova kreativna saradnja donosi jedinstvenu sintezu talenata i estetike, postavljenu u slikovitom Trogiru i pretočenu u izvanredan umjetnički doživljaj zahvaljujući talentiranom reditelju Ivanu Leontiću.

Kroz izvanrednu sinergiju muzike i vizualnih elemenata, videospot Vremeplov nudi gledateljima putovanje kroz estetiku i emocije.

– Pjesma je domaća interpretacija aktuelne francuske i engleske rap muzike sa fokusom na kreiranju slojevitog, atmosferičnog ambijenta koristeći napredne tehnike procesuiranja zvuka. Pjesma, kao i spot, proizvod je kvalitetnog i kreativnog druženja, a za svjetski kvalitet videa je najviše zaslužan videograf Ivan Leontić, kaže stoposto.

Ovo nije samo muzički projekt, već i početak ambicioznog plana ovih sarajevskih umjetnika. Iako stoposto i imsa iza sebe imaju brojne pjesme, Vremeplov donosi nešto sasvim novo. U planu su, ne samo muzička ostvarenja već i knjige, eseji te angažman u svijetu sporta. Nova pjesma iz ove nove epohe Galileo Galilej dolazi 15. februara 2024, a nakon nje i niz novih pjesama koje će se objediniti pod zajedničkim albumom na kraju godine.

Pridružite se ovoj muzičkoj vožnji i istražite njihove streaming kanale kako biste bili dio ovog jedinstvenog umjetničkog iskustva.

Budite spremni za više iznenađenja i uzbuđenja iz njihove kreativne radionice u narednim mjesecima.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.