ZARA High Tension: Očaravajuće crne haljine i profinjena odijela

Datum objave
24/12/2020
fotografije
Steven Meisel / Zara

Nova Zarina kampanja za jesen/zimu pod nazivom High Tension oduševila nas je kako sjajnim fotografijama koje je snimio Steven Meisel, tako i odjevnim komadima koji su fantastično predstavljeni u ovoj kampanji. Za kreativno vodstvo snimanja zaslužan je fotograf i redatelj Fabien Baron, sjajne fotografije okinuo je legendarni Steven Meisel, dok je styling djelo Karla Templera. U nizu crno-bijelih fotografija nalaze se top modeli Rianne van RompaeySacha QuenbyMika Schneider i Mona Tougaard.

Nova kampanja High Tension namijenjena je samouvjerenoj i snažnoj ženi koja zna šta želi i koja na najbolji način ističe svoj stil i profinjenost. Kolekcija je prepuna komada kojima je elegancija zajednički nazivnik. Bilo da se radi o odijelima, midi suknjama, kaputima, haljinama ili bluzama, svi modeli odišu retro stilom, ali i jednostavnošću.Stilist Karl Templer ističe fantastično žensko odijelo, elegantne haljine i košulje, moderne hlače i sjajne modne dodatke, poput nakita, remenja i mrežastih čarapa.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Fashion komentar by Jaan Amir Alić: Ekipa filma ŽABA