Stribbo ima novu kolekciju namještaja

Stribbo tim predstavio je novu kolekciju namještaja, nazvanu OBLO, a čiji dizajn potpisuje Asmir Voljevac iz Mostara. Istovremeno multifunkcionalne, snažna, moderana, savremena i sigurna, Stribbo kolekcije za bebe i djecu izrađene su od lokalnih održivih materijala, koji su pod kontrolom FSC-a. Dizajn je koncipiran da se može uklopiti u bilo koji prostor i za bilo koji uzrast.

 

OBLO kolekcija sadržava krevet/sofu, ladičar, madrac, vitrinu s policama i ormar.

 

 

stribbo (6)

OBLO krevet  / dva u jedan – udobna sofa po danu, a noću mjesto za snove

Oblo krevet je multifunkcionalan, noću je topao i udoban krevet, dok ga danju možete pretvoriti u kauč za igru, opuštanje ili čitanje i učenje s djetetom. Samo dodajte udobne jastuke koje možete potražiti u njihovoj ponudi. Okvir kreveta izrađen je od MDF-a pa se lako čisti. Zahvaljujući svojoj jednostavnosti dizajna i jasnim linijama, može se uklopiti u bilo koju prostoriju.

 

 

 

OBLO madrac

Udobni madrac napunjen je dvjema različitim pjenama. S jedne strane napunjen je polyurethane pjenom dizajniranom posebno za bebe. Riječ je o nepropusnom materijalu koji će pomoći da vaša beba bude uvijek suha. Za stariju dob prilagođena je druga strana madraca kreirana od visoko otporne pjene i tencel materijala za veću izdržljivost.

 

 

stribbo (1)

stribbo (12)

OBLO ladičar sa platformom za presvlačenje

OBLO ladičar ima višenamjensku funkciju. Možete ga koristiti kao klasični ladičar za odlaganje dječijih igrački i odjeće, ali i kao mjesto na kojem možete presvući bebu. Platformu za presvlačenje s korpicom se odvojeno kupuje. Funkcionalan je i prilagodljiv, izrađen je od medijapana, dok su noge od bukvinog drveta što daje odličan kontrast dizajn.

 

 

stribbo (4)

 

OBLO ormar

Donje police iskoristite kako biste smjestili dječije igračke, a gornje dvije police su dovoljno visoke da možete smjestiti stvari koje želite držati podalje od malih ruku.

 

foto_Irfan Redžović

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Bruhuuhu predstvio novu pjesmu PLASTIC PEOPLE