Stribbo ima novu kolekciju namještaja

Stribbo tim predstavio je novu kolekciju namještaja, nazvanu OBLO, a čiji dizajn potpisuje Asmir Voljevac iz Mostara. Istovremeno multifunkcionalne, snažna, moderana, savremena i sigurna, Stribbo kolekcije za bebe i djecu izrađene su od lokalnih održivih materijala, koji su pod kontrolom FSC-a. Dizajn je koncipiran da se može uklopiti u bilo koji prostor i za bilo koji uzrast.

 

OBLO kolekcija sadržava krevet/sofu, ladičar, madrac, vitrinu s policama i ormar.

 

 

stribbo (6)

OBLO krevet  / dva u jedan – udobna sofa po danu, a noću mjesto za snove

Oblo krevet je multifunkcionalan, noću je topao i udoban krevet, dok ga danju možete pretvoriti u kauč za igru, opuštanje ili čitanje i učenje s djetetom. Samo dodajte udobne jastuke koje možete potražiti u njihovoj ponudi. Okvir kreveta izrađen je od MDF-a pa se lako čisti. Zahvaljujući svojoj jednostavnosti dizajna i jasnim linijama, može se uklopiti u bilo koju prostoriju.

 

 

 

OBLO madrac

Udobni madrac napunjen je dvjema različitim pjenama. S jedne strane napunjen je polyurethane pjenom dizajniranom posebno za bebe. Riječ je o nepropusnom materijalu koji će pomoći da vaša beba bude uvijek suha. Za stariju dob prilagođena je druga strana madraca kreirana od visoko otporne pjene i tencel materijala za veću izdržljivost.

 

 

stribbo (1)

stribbo (12)

OBLO ladičar sa platformom za presvlačenje

OBLO ladičar ima višenamjensku funkciju. Možete ga koristiti kao klasični ladičar za odlaganje dječijih igrački i odjeće, ali i kao mjesto na kojem možete presvući bebu. Platformu za presvlačenje s korpicom se odvojeno kupuje. Funkcionalan je i prilagodljiv, izrađen je od medijapana, dok su noge od bukvinog drveta što daje odličan kontrast dizajn.

 

 

stribbo (4)

 

OBLO ormar

Donje police iskoristite kako biste smjestili dječije igračke, a gornje dvije police su dovoljno visoke da možete smjestiti stvari koje želite držati podalje od malih ruku.

 

foto_Irfan Redžović

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Before they pass away: Posljednja plemena by Jimmy Nelson