Street style: Najpoznatija brada Sarajeva

Sjedimo haver i ja u paklu, kaže brat: Kume, pravo sam poželio naš odlazak od kuće u četvrtak i dođemo u nedjelju oko cenera, ili u ponoć! To je, razabu, odlazak od kuće, papci kažu izlazak!

Svi oni koji poznaju Srđana i imaju ga na Facebooku kao prijatelja, reći će vam da je ovo samo jedan od niza njegovih zanimljivih i duhovitih statusa koje svakodnevno postavlja. Jedan je od organizatora Mucha Lucha koncepta. Mucha Lucha je nedjeljni ljetni party nastao prije četiri godine, a glavni cilj je bio da na mjesečnoj osnovi organizirati neka posebna dešavanja za mlade u Sarajevu.

Međutim, povod našeg druženja sa Srđanom nisu bili njegovi statusi (još uvijek! Uskoro ćemo malo opširnije pričati i o tome) niti Mucha Lucha, ono zbog čega nam je Srđan posebno zanimljiv jeste njegov stil. Duga kosa, prepoznatljiva brada, tetovaže, piercing i što šarenija odjeća.

Sve je prolazno, stil je vječan, rekao bi Srđan!

 

srdjan-1 srdjan-22 srdanj-3

srdjan-7srdjan-6 srdsrdjan-8srdjan

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Zuhair Murad predstavio sanjivu bridal kolekciju