Street style: Najpoznatija brada Sarajeva

Release Date
27/07/2014
tekst i foto
Besima Svraka

Sjedimo haver i ja u paklu, kaže brat: Kume, pravo sam poželio naš odlazak od kuće u četvrtak i dođemo u nedjelju oko cenera, ili u ponoć! To je, razabu, odlazak od kuće, papci kažu izlazak!

Svi oni koji poznaju Srđana i imaju ga na Facebooku kao prijatelja, reći će vam da je ovo samo jedan od niza njegovih zanimljivih i duhovitih statusa koje svakodnevno postavlja. Jedan je od organizatora Mucha Lucha koncepta. Mucha Lucha je nedjeljni ljetni party nastao prije četiri godine, a glavni cilj je bio da na mjesečnoj osnovi organizirati neka posebna dešavanja za mlade u Sarajevu.

Međutim, povod našeg druženja sa Srđanom nisu bili njegovi statusi (još uvijek! Uskoro ćemo malo opširnije pričati i o tome) niti Mucha Lucha, ono zbog čega nam je Srđan posebno zanimljiv jeste njegov stil. Duga kosa, prepoznatljiva brada, tetovaže, piercing i što šarenija odjeća.

Sve je prolazno, stil je vječan, rekao bi Srđan!

 

srdjan-1 srdjan-22 srdanj-3

srdjan-7srdjan-6 srdsrdjan-8srdjan

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.