Emir Fejzić: Ne treba robovati trendovima, već nositi ono u čemu se najbolje osjećamo

Tokom Sarajevo Film Festivala pratili smo modne kombinacije koje su zvanice nosile na crvenom tepihu. Jedan od najupečatljivijih i najzanimljivijih je bio Emir Fejzić, glumac i profesor na Akademiji scenskih umjetnosti. Pitali smo ga koji su to njegovi mali savjeti za dobar stil.

 

Šta bi bili moji savjeti za dobro oblačenje. Mislim da ne treba robovati nikakvim savjetima i trendovima nego nositi ono u čemu se najbolje osjećamo. A evo kako ja to radim. U ormaru moram imati bijelu i crnu košulju, nekoliko sakoa, crne hlače, dobre farmerice, cool tene i crne jednostavne cipele. Kako god da iskombinujem ove odjevne predmete izgledat ću super, a onda cijeli outfit upotpunim sa nekoliko detalja, maramicom za sako, satom, bedžom… Ono čime uvijek pokušavam da razbijem monotoniju svog outfita su zanimljive šarene čarape, koje su uvijek pun pogodak. I na kraju, kad sve završim, nabacim osmijeh i izađem iz kuće, rekao nam je Emir.

SEN (6 of 226)SENKA (121 of 207)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
YLLKA BRADA predstavila novu kolekciju ‘Prénda’