Iz FBL shopa izdvajamo: EM bags

Kako obično biva sa ovakvim pričama i ova je počela iz želje da se kreira nešto drugačije i posebnije. Emira Dizdar Masleša je oduvijek imala ljubav prema prirodnim materijalima i svemu onome što se može praviti i raditi rukama. Prije ćetiri godine uronila je u svijet dekupaža, rada sa drvetom, bojenja, kombinovanja boja i raznih materijala. Prvo su nastale platnene torbe u kombinaciji sa drvetom.

Prve torbe sam uradila naravno sebi i na poklon. Imala sam potrebu da udovoljim sebi, vlastitim željama. Nekako sam radila stvari koje ću nositi, kombinovati, stvari koje neće stajati u ormaru i na polici kao ukras, nego će biti iskorištene na najbolji način. Kako su reakcije bile i više nego dobre, počele su i narudžbe. Zatim su počeli modeli da se nižu, proširuje asortiman. Nekako je sve imalo svoj tok, polako, ali osmišljeno i sa razlogom, kaže nam Emira.

 

 

Emira kreira torbe i dodatke za sve one koji znaju šta žele, vrlo često radi narudžbe po posebnim željama. Uvijek se potrudi da kupac dobije proizvod koji je unikatan i poseban, baš kao i osoba koja je naručila. Nikad ne radi potpuno istu torbu ili modni dodatak. Materijali koje koristi su pamuk, juta, koža i drvo.

Svi handmade proizvode možete pronaći u našem FBL shopu, ili putem Emirine Facebook i Instagram stranice EM bags.

 

EM BAGS tulip set

EM BAGS mini torbica

EM BAGS yellow torba

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Dior ‘džordanke’: Nove omiljene tenisce koje spajaju najbolje od oba modna svijeta