LARISA BURO predstavila kompoziciju THE ONES WHO CAME BEFORE US

Release Date
03/10/2021

Nakon kompozicije Samo sa tobom autorice Larise Buro koja je pisana kao muzička podloga romanu Altruist sci-fi pisca Selima Alagića i koja je nastala kao muzika koja prati glavnog protagonistu romana, iz saradnje sa istim piscem nastala je još jedna numera, The Ones Who Came Before Us, ovaj put kao podloga još jednom autorovom protagonisti. Impresivno je što je Larisa radila sve, od teksta do montaže spota za pjesmu.

– Ovaj put riječ je o heroini što za mene kao kompozitoricu u ovom ipak i još uvijek većinski muškom poslu, ima poseban značaj. Shodno tome sve vezano za ovaj projekt insistirala sam da uradim sama. Od teksta, cijelokupne muzike, izvođačkog dijela, aranžmana i produkcije, ali ovaj put i potpune kreacije te montaže spota. Kompozicija nosi naziv The Ones Who Came Before Us i opisuje glavnu protagoniskinju i sav njen univerzum, njeno postepeno otkrivanje sopstvenih moći te odgovornošću koje sva ta moć sa sobom nosi, kaže nam Larisa.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.