Letovi na relaciji Mostar-Beograd kreću od aprila

Release Date
02/02/2024
tekst i foto
Bljesak.info

Letovi na relaciji Mostar-Beograd kreću od aprila 2024., a Bljesak.info doznao je datume i satnice letova, kao i cijene karata. Letovi će biti realizirani ponedjeljkom, petkom i nedjeljom.

Polijetanje iz Beograda bit će u 13:35 sati, a slijetanje u Mostar u 14:25 sati. Polijetanje iz Mostara je u 15:10 sati, a u Beograd avion stiže u 16:00 sati.

Na ovoj relaciji letjet će zrakoplovi tipa Embraer E175 sa 88 mjesta.

Boško Rupić, direktor komercijale i strategija u Air Serbia, oktrio je za Bljesak.info još neke tehničke detalje vezane za ovaj let. Letovi su postavljeni sredinom dana, što omogućuje dobru konekciju sa destinacijama u cijeloj Evropi – od zapada preko jugoistoka. Očekujemo da će ovdje biti dosta putnika na dirketnoj liniji, ali i onih koji preko Beograda putuju dalja, dodao je.

Otkrio je cijenu karata. Karte su od jutros dostupne u prodaji. Cijena karte u jednom smjeru je 56 eura, dok povratna karta košta 104 eura, istaknuo je Rupić za Bljesak.info.

Podsjetimo kako je danas u Mostaru potpisan ugovor za ostvarenje ove linije, a gradonačelnik Mostara Mario Kordić poručio je kako će se potruditi da ova linija ne bude samo sezonska, nego da traje kroz cijelu godinu.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.