Look dana: Maisie Williams

Maisie Williams je mlada glumica koja je svoj glumački debi ostvarila u HBO-ovom visokobudžetnom serijalu Game of Thrones gdje glumi Aryu Stark, buntovnu djevojčicu iz plemićke porodice.

 

Za svoju glumu primila je brojne pohvale fanova i kritike, a njeno pojavljivanje na dodjeli nagrada Ceha filmskih glumaca 2015. (Screen Actors Guild Awards), koje su se održale sinoć u Los Angelesu, pokazalo nam je da ona nije više mala djevojčica i da je izrasla u lijepu djevojku.

 

Maise-Williams

 

Pojavila se u crvenoj čipkanoj haljini i zlaćanim cipelama koje su je istanule u gomili konzervativnih silueta koje su dominirale crvenim tepihom.

 

Naravno, ovo nije prvi put da se pojavila u elegantnom izdanju, međutim, svima onima koji je znaju kao dvanaestogodišnju djevojčicu dječačkog izgleda iz serije teško se navići na to da zapravo svi moramo jednog dana odrasti.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Uspješno održano deseto izdanje FASHIONCLASH Festivala