Look dana: Maisie Williams

Maisie Williams je mlada glumica koja je svoj glumački debi ostvarila u HBO-ovom visokobudžetnom serijalu Game of Thrones gdje glumi Aryu Stark, buntovnu djevojčicu iz plemićke porodice.

 

Za svoju glumu primila je brojne pohvale fanova i kritike, a njeno pojavljivanje na dodjeli nagrada Ceha filmskih glumaca 2015. (Screen Actors Guild Awards), koje su se održale sinoć u Los Angelesu, pokazalo nam je da ona nije više mala djevojčica i da je izrasla u lijepu djevojku.

 

Maise-Williams

 

Pojavila se u crvenoj čipkanoj haljini i zlaćanim cipelama koje su je istanule u gomili konzervativnih silueta koje su dominirale crvenim tepihom.

 

Naravno, ovo nije prvi put da se pojavila u elegantnom izdanju, međutim, svima onima koji je znaju kao dvanaestogodišnju djevojčicu dječačkog izgleda iz serije teško se navići na to da zapravo svi moramo jednog dana odrasti.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Look dana: Mediha Adrović