M.O.R.T. predstavlja singl IMAM SVE i najavljuje novi album

Datum objave
10/11/2022

Sinjska punk blues rock četvorka M.O.R.T. predstavlja singl Imam sve kojim, uz prateći videospot, najavljuju novi album. M.O.R.T. će na proljeće objaviti novo izdanje pod nazivom Samo hrabro i bezveze! Prvi je to njihov album nakon tri godine, na kojem je bend radio u vrijeme lockdowna, a najavni singl Imam sve žestok je i furiozan uvod u novu kreativnu fazu.

 

Ovaj album zaista ima sve. Novi singl poslušajte sada, a na album pričekajte do otapanja snjegova, služit će vam kao alat za preživljavanje sljedeće 3 godine. Samo hrabro i bezveze ljudi, imate sve, poručuju Mortovci.

Prateći spot su snimili Nevio Smajić i Mario Borščak iz Nevideno.com zajedno s bendom i njihovim prijateljima u prostorijama Katrana u Zagrebu.

Beskompromisna četvorka iza sebe ima četiri albuma, od kojih je zadnji Standing Runningman, inače prvi album benda na engleskom, kao i sjajan prethodnik Tužna kocka, dok M.O.R.T. broji više od 400 koncerata, nastupe po Britaniji i Irskoj, te nizu festivala u Hrvatskoj i regiji.

Prva prilika za čuti novi singl Imam sve, u kombinaciji s teškom artiljerijom pjesama s prošlih albuma, bit će u zagrebačkom Vintage Industrial Baru gdje će bend nastupiti 24. studenog, te u splitskoj Kocki 24. decembra.

Pjesma Imam sve dostupna je na svim streaming servisima.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Woven City: Toyota gradi prototip grada budućnosti u podnožuju planine Fuji