Maria Sharapova: Sami kreiramo svoju sreću

Dok je na teniskom terenu fokusirana samo na igru i ne zamara se izgledom, izvan terena proglašena je jednom od najglamuroznijih tenisačica, a ove godine postala je i zaštitno lice parfema Avon LUCK EDP.

 

Maria Sharapova, dvadesetsedmogodišnja teniserka, i sama se može pohvaliti dobrom dozom sreće u svom privatnom i profesionalnom životu. Za nju, Avon Luck predstavlja parfem koji donosi sreću, osećaj sofisticiranosti i luksuza, ali istovremeno služi i kao podsjetnik na to da možemo imati sve i da su mogućnosti nepregledne.

 

Imali smo zadovoljstvo ekskluzivno putem telefona razgovarati sa Mariom o parfemu i sreći.

 

 

Maria Sharapova (1)

 

Kako je počela Vaša priča sa Avonom?

– Upoznata sam s brendom, odrastala sam s njim, jer su ga koristile moja baka i moja majka, tako da ga dobro poznajem. Drago mi je da su baš mene izabrali za saradnju na kreiranju novog parfema.

 

 

Recite nam više o novom parfemu Avon Luck koji ste kreirali, zašto je poseban?

– Avon Luck je sjajan, novi miris i počešćena sam što sam dobila šansu biti lice tog posebnog parfema. Odmah mi se svidjelo sve ono šta Luck parfem predstavlja. Ukoliko se trudite i posvećeni ste postizanju određenog cilja, možete učiniti bilo šta i na kraju slaviti postignute uspjehe. Njegovo ime je značajno za mene, jer mislim da me kroz karijeru uvijek pratila sreća, možete se jako truditi, ali je vrlo bitno imati sreće i to dvoje je savršena kombinacija. Uživala sam radeći na ovoj parfemu.

 

 

Znači li to da ste Vi zapravo sretna žena?

– Imala sam sreću tokom svoje karijere da sam bila uključena u više kreativnih projekata i uživam biti dio toga. Sreća je vrlo bitan dio svačijeg života, jer ako se trudimo da budemo najbolji u svom poslu isto tako želimo da se osjećamo sretnima, međutim, uvijek kažem da što više radite, da ste sretniji, jer težite većim ciljevima. Određujete svoje ciljeve, radite naporno i jednostavno vas mora sreća početi pratiti. Mislim da svi kreiramo svoju sreću na mnogo različitih načina. Vjerujem u tu filozofiju.

 

Maria Sharapova (5)

 

Da se ne bavite tenisom, šta biste bili?

– Jako me zanima arhitektura, a osim toga čitam jako puno o tome. Putovanja mi omogućavaju da se upoznam sa raznim oblicima arhitekture u različitim zemljama. Arhitekturu jako puno cijenim.

 

 

Zanimljivo je da ste kreirali slatkiše Sugarpova?

– Jednostavno sam željela napraviti nešto drugačije, a uživam u slatkišima. Željela sam ući u taj posao, željela sam naučiti sve o tome, a osim toga jako je zabavno. Brend postoji već dvije i pol godine i raste svaki dan sve više.

 

 

Maria Sharapova (4)

 

Vaša saradnja sa Avonom će se nastaviti…

– Da sljedeće godine ćemo raditi na još jednom parfemu i drago mi je da pafrem Luck predstavlja početak naše dalje saradnje.

 

 

razgovarala_Besima Svraka

foto_AVON

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Viktoria Modesta ruši sve predrasude kad su u pitanju osobe sa invaliditetom