Nakon četiri godine pauze PROF. STERMA predstavio novu traku BAŠ TO

Nakon što je 2011. godine odnio titulu najboljeg freestyle battlera regije na Red Bullovom MC takmičenju, sarajevski reper profesor sterMa, sklapanje rima je ostavio u hibernaciji, iako su mnogi očekivali da će baš tada napasti jače nego ikad.

 

SterMa

 

Pravog imena Ensar Bistrivoda, ipak nije sjedio izgašenog mikrofona, s obzirom na to da je vokalni dužnosnik u dva sarajevska, Corbansick i Shipwrecked, i jednom bihaćko-sarajevskom metal bendu, Misery Crown. Jako mnogo posla sa bendovima i veća privrženost metal/alternativnom zvuku, kao i samom kreativnom radu s bendom, držala ga je podalje od standarndih 16 linija preko tvrdih rep podloga. Tu i tamo bilo je izleta u stare vode, gdje je najaktuelnije gostovanje na traci Imamo Problem 2  koju je producirao King Mire Beatz.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tr_VWATdNZ0&feature[/youtube]

 

Međutim, prije nekoliko dana sterMa se oglasio se putem svoje FB stranice, a jučer je predstavio prvu solo traku Baš to nakon dugo vremena, a najavio je još novog materijala uskoro.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7bBlMndQdwk[/youtube]

 

sterMa 2

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Ovo je dokaz da je priroda savršena