NORMATIV: Odjeća koja spaja hip-hop, skate i graffiti kulturu

Normativ je novi sarajevski streetwear brend koji je nastao iz ljubavi i povezanosti sa hip-hop, skate i graffiti kulturom.  Ime brenda samo po sebi označava nešto što propisuje normu, a također se odnosi na dodatni trud koji je potrebno uložiti u ideje kako bi se one realizirale.

 

Normativ_2

 

Odjevni komadi sa Normativ etiketom se fokusirani na kvalitet, rađeni su po unikatnim krojevima i od najboljih materijala. Od dvadesetak artikala koji se nalaze u prvoj kolekciji, za sebe možete izabrati udobne dukserice, majice kratkih rukava i polo majice, te cekere i ruksake. Bitno je istaći da su svi artikli šiveni i printani u BiH.

 

Odjevne predmete ovog brenda je već moguće nabaviti putem online shopa WearNormativ u sarajevskom Kutcha concept storeu, gdje će se 10.11.2018 održati i promocija i PopUp shop. Novosti vezane za ovaj brend možete pratite na Normativ Instagramu i Facebooku.

 

Normativ_3 Normativ_4 Normativ_5 Normativ_6 Normativ_7 Normativ_8 Normativ_9 Normativ_10 Normativ_12 Normativ_13

 

Models: Ajla Pustahija / Haris Buric
Photo: Vedad Krkbesevic

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Pogledajte predivnu izložbu CHRISTIAN DIOR, DESIGNER OF DREAMS