NORMATIV: Odjeća koja spaja hip-hop, skate i graffiti kulturu

Normativ je novi sarajevski streetwear brend koji je nastao iz ljubavi i povezanosti sa hip-hop, skate i graffiti kulturom.  Ime brenda samo po sebi označava nešto što propisuje normu, a također se odnosi na dodatni trud koji je potrebno uložiti u ideje kako bi se one realizirale.

 

Normativ_2

 

Odjevni komadi sa Normativ etiketom se fokusirani na kvalitet, rađeni su po unikatnim krojevima i od najboljih materijala. Od dvadesetak artikala koji se nalaze u prvoj kolekciji, za sebe možete izabrati udobne dukserice, majice kratkih rukava i polo majice, te cekere i ruksake. Bitno je istaći da su svi artikli šiveni i printani u BiH.

 

Odjevne predmete ovog brenda je već moguće nabaviti putem online shopa WearNormativ u sarajevskom Kutcha concept storeu, gdje će se 10.11.2018 održati i promocija i PopUp shop. Novosti vezane za ovaj brend možete pratite na Normativ Instagramu i Facebooku.

 

Normativ_3 Normativ_4 Normativ_5 Normativ_6 Normativ_7 Normativ_8 Normativ_9 Normativ_10 Normativ_12 Normativ_13

 

Models: Ajla Pustahija / Haris Buric
Photo: Vedad Krkbesevic

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.