Yves Saint Laurent Beauté: Black Opium – novo poglavlje priče

Release Date
06/11/2018

YSL Beauté predstavlja novo, posebno izdanje Black Opium Pure Illusion koje će zasigurno izmamiti uzdahe brojnih kolekcionara. Crne šljokice svjetlucaju na ukriženim trakama koje ukrašavaju bočicu. Presijavajući se poput kristala, ružičasta boja parfema blista kroz staklo poput plamteće tekućine.

Bočica krije isti kultni parfem: energizirajuća snaga slatke arome crne kave u kombinaciji s kremastim bijelim mošusom u trenu razbuđuje osjetila, poznati bijeli akord narandžinog cvijeta u upečatljivoj interpretaciji  moderne ženstvenosti odiše vedrinom, smirujuće, senzualne  drvenaste bazne note cedrovine i pačulija prožete su toplinom i strašću.

YSL_BO_CADRAGES_DIGITAUX34_HD

Vibrantan, senzualan i opojan, utjelovljuje kontrast između svjetlosti i tame koji zrači neodoljivom privlačnošću. Poziv na buđenje osjetila. Poziv na uživanje u životu.

Također, YSL Beauté predstavlja pravu inovaciju: novo pakiranje parfema u obliku olovke / Click and Go, za poklonike mirisa koji su uvijek u pokretu, a novo zaštitno lice za nove generacije vjernih obožavatelja Black Opiuma je, baš kao i miris, istinska ikona, Zoë Kravitz. Inovativna formula neodoljivog parfema Black Opium u novom je pakiranju – legendarnoj YSL-ovoj olovci.

YSL_BO_CADRAGES_DIGITAUX18_HD

Elektrizirajuća svježina crne kafe u kombinaciji sa ženstvenim notama bijelih cvjetova tvori vibrantan, senzualan i opojan kontrast između svjetlosti i tame, poput energetskog polja koje obavija tijelo.

Usudite se biti drugačiji. Otkrijte inovativnu gelastu teksturu u olovci, u količini dovoljnoj za 200 nanošenja,  i osjetite zavodljiv puderasti finiš na koži.

Zoë je prava It djevojka koja utjelovljuje snažnu, neovisnu, karizmatičnu i svjetski poznatu osobu, te hrabro odabire umjetničke projekte. Izaziva divljenje gdje god se pojavi – baš kao i miris čije je novo zaštitno lice. Snažna i samosvjesna, ova upečatljiva ikona odiše suvremenim, coolglamurom prožetim samopouzdanjem, autentičnošću i umjetničkim duhom.

Donosi dašak nove energije u svijet ovog senzualnog, opojnog mirisa koji prkosi pravilima.

YSL_BO_CADRAGES_DIGITAUX10_HD

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.