Nova Givenchy L’Interdit toaletna voda otkriva opojnost senzualnog uzbuđenja

Release Date
25/08/2022

Od momenta lansiranja parfemske vode 2018. godine L’Interdit je neprestano zračio svojim oslobađajućim duhom kao pozivom da prkosi konvenciji. Sa novim varijacijama mirisa koje otkrivamo svake godine, želja za kršenjem pravila postaje sve veća i doseže svoj vrhunac 2021. godine sa intenzivnom i senzualnom varijacijom parfemske vode L’Interdit Rouge.

Revolucionarnija no ikad, nova uzbudljiva i očaravajuća toaletna voda nastavlja L’Interdit priču u 2022. godini. Zanosno poglavlje nove kompozicije otkriva opojnost senzualnog uzbuđenja.

 

Miris koji se oslobađa na koži

Susret blistavog cvjetnog buketa i senzualnog mošusa sa kožom rasplamsava napetost u toaletnoj vodi L’Interdit. Nova varijacija kreirana od strane tri master parfimera – Fanny Bal, Anne Flipo i Dominique Ropion – otvara se svježinom citrusnog tria bergamota, pomorandže i mandarine protkanog fuzijom đumbira.

Potpis kompozicije L’Interdit – nota cvijeta pomorandže razotkriva svu svoju raskoš i otkriva njena četiri aspekta, odajući počast 4G logotipu – amblemu Givenchy kuće – od najsvežijih do najintezivnijih aspekata. Kada se prožme nota cvijeta pomorandže sa notama tuberoze i opojnim sambac i grandiflorum jasminom, kompozicija pruža obećanje novog uzbuđenja koje nas stimulira.

Za sam kraj, kompozicija otkriva duboke, senzualne note mošusa prožete naglašenim notama citrusa i kože. Ove komponente čine jedinstveni podzemni crni akord L’Interdit kompozicije gdje se prepliću očaravajuće note pačulija i vetivera. Izrazito opojan miris koji se oslobađa na koži u potpunosti.

 

Sva lica cvijeta pomorandže

Ekstrakcija se vrši korištenjem četiri različite metode – esencijom, procesom ekstraktovanja ulja iz biljaka, razlaganjem ili destilacijom i formiranjem mase u čvrstom stanju – na ovaj način cvijet pomorandže otkriva sve svoje aspekte u svim L’Interdit varijacijama, a koji su vidljivi i u novoj toaletnoj vodi.

Uzgajan i ubran u regionu Nabeul u Tunisu, cvijet pomorandže koji se koristi (LMR Naturals) je od izuzetnog kvaliteta. Lanac snabdijevanja za ovaj sastojak odnosno komponentu je posvećen ekološki i društveno odgovornom pristupu. Prakse koje se primjenjuju u oblastima i pogonima za proizvodnju sirovina istaknute su tokom istraživanja u decembru 2020. godine, koje je sproveo stručnjak iz nevladine organizacije za biodiverzitet i zaštitu ljudskih prava. LMR garantuje obezbjeđivanje 100% čistih i prirodnih vrhunskih ekstrakta. Prateći striktan i transparentan etički kodeks, kompanija je posvećena upravljanju životnom sredinom i održivom razvoju.

 

Jedinstven identitet

Kompozicija nudi svežu i oštru notu esencije nerolija. Kao najženstveniji i najintenzivniji aspekt sastojka, nota apsolut otkriva najraskošniju stranu cvijeta. Kreirana ekskluzivno za Givenchy, frakcijom ugljen dioksida (proces ekstrakcije pod visokim pritiskom) donosi najfinije note cvijeta pomorandže, akcentovajući njegova najženstvenija svojstva koja pružaju opojnost ovoj kompoziciji.

Na samom kraju formiranje mase u čvrstom stanju predstavlja intenzivne aspekte meda i indola (aromatičnog
heterocikličnog organskog jedinjenja široko rasprostranjenog u prirodnom okruženju) naglašavajući zagonetnu stranu ovog blistavog cvijeta. Kvartet ekstrakta cvijeta pomorandže unosi blistavi bijeli cvet u kompoziciju, pružajući novoj toaletnoj vodi jedinstven identitet.

 

L’Interdit misterija

Prisustvo Rooney Mara nastavlja da prožima L’Interdit svojom misterijom. Novim vizuelnim prikazom modnog
fotografa Davida Simsa, ona nas mami da pođemo sa njom u dubinu pariskog metroa sa determinisanim izrazom i dodirom smjelosti.

Metro postaje njena zona komfora, dok je L’Interdit ohrabruje da metro učini svojim. Idući dalje od otkrivanja misterija, ona istražuje najmračnije uglove sa samopouzdanjem i neustrašivošću.

Glumica je odjevena u Haute Couture haljinu kreiranu od strane Matthewa M. Williamsa, inspirisanu Givenchy proljeće/ljeto 2022. kolekcijom koja je u suprotnosti sa podzemnom sredinom u koju je spremna da uđe. Više no ikad, zov L’Interdit odjekuje u njoj.

 

L’Interdit match

Le Rouge, jedinstveni ruž kuće Givenchy, ukida konvencije kreiranjem novog Le Rouge Interdit. Baš kao i L’Interdit parfem, ovaj novi ruž odlikuje poziv na apsolutnu slobodu i samopouzdanje, pružajući bogatu boju, polu-mat sjaj i ultra komfornu baršunastu svilenkastu teksturu.

Intenzivne boje i bogata tekstura nikada nisu bili ukombinovani na ovako moderan način. Bilo L’Interdit ili Le Rouge Interdit, asortiman osvaja ista moć, isti buntovnički duh i ista odlučnost da se oslobodimo konvencija.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Diorovo kraljevstvo proljetnih boja