Ponovo otvorena Delikatesna, najomiljenije sarajevsko mjesto za izlazak

Datum objave
08/08/2022
fotografije
Delikatesna

Delikatesna radnja ili Izlog, kako ga nazivaju starije generacije, svima je već poznato mjesto, kako starijim tako i mlađim generacijama, mjesto koje ima tradiciju razvijanja urbane kulture, koju planira i nastaviti, ovog petka je svojim ponovnim otvorenjem zasigurno obradovala njene mnoge ljubitelje.

U novom ambijentu koji odiše hedonizmom moći ćete popiti čašu dobrog vina koje se čuva u jednom od najkvalitetnijih sistema uz porciju hladne plate, a u noćnim satima dodatno uživati u melodijama bogatog muzičkog programa rezident DJ-a.

Budući da nam se bliži Sarajevo Film Festival bitno je napomenuti da je ovo kultno mjesto svakako posebno važna lokacija tokom održavanja SFF-a gdje želite doći na piće nakon večernjih filmskih projekcija i uživati u atmosferi kakva se može osjetiti samo u Delikatesnoj Radnji.

Ovog ljeta u periodu od 12.08  do 19.08. ugostit će neke regionalne Dj-eve koji su od ranije poznati sarajevskoj publici kao što su talentovane DJane Nadežda Dimitrijević i  DJane Lea Davogić, a šlag na tortu je ekipa koja dolazi iz dubrovačke klupske rezidencije Coral Beach Club, fantastični dvojac Blue/Smallz i Dj Whitny.

Svi oni će skupa sa lokalnim DJ-evima će rasplesati posjetitelje Delikatesne radnje uz jedinstvenu atmosferu, a nešto detaljnije o svemu moći ćete vidjeti u narednim najavama.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Treehana Clothing predstavlja kratki kurs šivanja i krojenja