Ponovo otvorena Delikatesna, najomiljenije sarajevsko mjesto za izlazak

Release Date
08/08/2022
fotografije
Delikatesna

Delikatesna radnja ili Izlog, kako ga nazivaju starije generacije, svima je već poznato mjesto, kako starijim tako i mlađim generacijama, mjesto koje ima tradiciju razvijanja urbane kulture, koju planira i nastaviti, ovog petka je svojim ponovnim otvorenjem zasigurno obradovala njene mnoge ljubitelje.

U novom ambijentu koji odiše hedonizmom moći ćete popiti čašu dobrog vina koje se čuva u jednom od najkvalitetnijih sistema uz porciju hladne plate, a u noćnim satima dodatno uživati u melodijama bogatog muzičkog programa rezident DJ-a.

Budući da nam se bliži Sarajevo Film Festival bitno je napomenuti da je ovo kultno mjesto svakako posebno važna lokacija tokom održavanja SFF-a gdje želite doći na piće nakon večernjih filmskih projekcija i uživati u atmosferi kakva se može osjetiti samo u Delikatesnoj Radnji.

Ovog ljeta u periodu od 12.08  do 19.08. ugostit će neke regionalne Dj-eve koji su od ranije poznati sarajevskoj publici kao što su talentovane DJane Nadežda Dimitrijević i  DJane Lea Davogić, a šlag na tortu je ekipa koja dolazi iz dubrovačke klupske rezidencije Coral Beach Club, fantastični dvojac Blue/Smallz i Dj Whitny.

Svi oni će skupa sa lokalnim DJ-evima će rasplesati posjetitelje Delikatesne radnje uz jedinstvenu atmosferu, a nešto detaljnije o svemu moći ćete vidjeti u narednim najavama.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
U Sarajevu upriličena izložba slika umjetnice Alise Teletović