Od sad možete kupiti Balenciaga torbu u obliku kese za smeće za samo 1790 $

Release Date
08/08/2022

Balenciaga se vratila, s još jednim smiješno precijenjenim modnim dodatkom, ako ga tako možemo nazvati. Poznati brend nedavno je na tržište lansirao novi model torbe, čiji oblik je odmah privukao pažnju, ali i, očekivano, potaknuo žustre rasprave. Riječ je o torbi koja izgleda poput vreće za smeće, s kojom ćete uzgledati da ste krenuli do kontejnera, a koju možete kupiti za samo 1790 američkih dolara.

Model dolazi u tri različite boje – crnoj s crnom vrpcom, plavoj s crnom vrpcom ili bijeloj s crvenom vrpcom – i već je podigao popriličnu prašinu u modnom svijetu.

Na pitanje o kontroverznom proizvodu, kako prenosi hotnewhiphop.com, objavljeno je da je glavni dizajner Demna Gvasalia objasnio: Nisam mogao propustiti priliku da napravim najskuplju vreću za smeće na svijetu, jer ko ne voli modni skandal?

Iako se kritike na račun ovog modnog dodatak jasno i glasno iskazuje na društvenim mrežama, tu su i korisnici koji otvoreno izražavaju svoju ljubav i simpatije prema ovom modelu, čak u šali tražeći da im njihovi pratitelji pošalju novce kako bi kupili svoj primjerak.

Istina jeste da je ovaj posljednji modni krik slavne modne kuće privukao pažnju, međutim, ne možete da se ne pitate da li nas Balenciaga možda ipak samo trola?!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Street style: Jesen na tuzlanskim ulicama