Šapa LAB: Multifunkcionalni dizajnerski namještaj za vaše čupave prijatelje

Datum objave
29/12/2021

Koncept i brend Šapa LAB je bh. brend koji obuhvata dizajn, proizvodnju i prodaju multifunkcionalnog namještaja i opreme za ljubimce i njihove vlasnike. Radi se o modernom, kvalitetnom namještaju i opremi koji štedi prostor, a u isto vrijeme ga obogaćuje, te je potreban ljudima koji imaju kućne ljubimce. Iza ovog simpatičnog i korisnog brenda stoji Alma Subašić, mag.arhitekture i dizajnerica.

– Iskustvo sa ljubimcima i njihovim vlasnicima navelo nas je da dizajniramo ono što je i nama potrebno u prostoru koji djelimo sa ljubimcem. Naš tim čini arhitektica/dizajnerica proizvoda kao i naši vrijedni saradnici, stolari i šnajderi stoje iza ove male labaratorije u kojoj stvaramo ideje i kreiramo, odnosno kreativnoj radionici za ljubimce sa šapama i njihove ljude. Multifunkcionalni namještaj u isto vrijeme koriste i ljubimci i njihovi ljudi, a oprema čine neodvojivi dio namještaja, kaže nam Alma Subašić.

Dizajnerski namještaj uključuje krevet za mačke i pse koji sadrži integrisanu ladicu za odlaganje stvari, noćni stolić/side table koji služi i kao prostor za odmor ljubimca, hranilice sa praktičnim posudicama, komodicu koja je ujedno wc za mace, kao i veliki broj proizvoda koji uskoro dolaze u ponudu.

– Jastuci se proizvode u različitim dimenzijama i kombinuju se sa namještajem. Svaki proizvod ima ugraviran prepoznatljivi logo brenda Šapa LAB.Sve proizvode je moguće personalizirati (ugravirati imena ljubimaca), prilagoditi i uraditi po dimenzijama i željama kupaca, kaže Alma.

Namještaj je izrađen od visokokvalitetnog prirodnog materijala, drvo-bukva, i obrađuje se isključivo prirodnim materijalima (eko boje i ulje), te na taj način ovaj proizvod ima i širi društveni značaj, jer štiti okolinu, ima duži životni vijek i jednostavno se reciklira. Također, korištenje isključivo lokalnih materijala za proizvodnju ističe potrebu za održivim dizajnom i manjim utroškom energije pri proizvodnji.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Poslušajte novu pjesmu ISSUE benda Cacafuego