Predstavljamo vam TJT kreativni dvojac

Tuzlaci, studentica likovne umjetnosti u Mostaru, Adna Kuduzović i njen dečko, Darko Jovičić, student Grafičkog dizajna u Doboju čine kreativni dvojac, koji stoji iza ručno oslikanih cekera i torbi pod nazivom TJT (to je to).

 

Sve je počelo tako što je Adna željela napraviti neki posebni ceker samo za sebe, na nagovor prijatelja, čitava priča se proširila.

 

tjt2

 

– Sve što stvaramo prvobitno je ono što se nama svidi i što bi mi koristili, pa tek onda počinjemo da to izrađujemo i za druge ljude. Ja sam inače slikarka, a uvijek mi je želja bila da studiram modni dizajn, pa sam stoga pokušala te dvije stvari nekako spojiti u jedno tako što sama izrađujem odnosno, šijem cekere, a onda oslikavam na njima neke motive koje Darko prvobitno skicira, rekla nam je Adna.

 

Izbjegli su klasični print, jer su željeli biti drugačiji od drugih. Predstavljamo vam neke od radova, a sve cekere i torbe možete pogledati i kupiti putem njihove Facebook stranice po cijeni od 10,00 KM.

 

tjt1 tjt3 tjt4 tjt5 tjt6 tjt7 tjt8

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Trendy pleteni komadi za toplu zimsku sezonu