Saloni Charm Zenica predstavljaju novu kolekciju frizura inspirisanju godišnjim dobima

Release Date
19/12/2022
fotografije
@almir_advertise

Saloni Charm Zenica su za svoj 28. rođendan kreirali novu kolekciju frizura nazvanu Charm 4 Seasons. Kolekcija je inspirisana prirodom koja je neiscrpan izvor svakoj vrsti kreativnog izražavanja i umjetnosti.

Sabina Karić i Saloni Charm Zenica tim

– Proljeće, ljeto, jesen i zimu precipirali smo kao stapanje i smjenjivanje ciklusa jedne cjeline. Baš kao što je najljepša poezija satkana od stihova, kao što se smjenjuju dan i noć. Kao što ljubav budi ono najbolje u nama tako i umjetnička sloboda predstavlja neizostavan dio našeg posla. Umjetnost nas okružuje i ima različite oblike, samo je važno prepoznati je, prihvatiti i poštovati, kaže Sabina Karić, vlasnica Salona Charm Zenica.

Poznato je da Saloni Charm Zenica vole izazove i da se trude pružiti svojim klijentima najbolje, a to svakako podrazumjeva da ideuu korak sa svjetskom scenom. Zbog toga ova kolekcija.

 

Processed with Lensa with Magic Correction

U svaku od frizura, osim znanja utkali smo mnogo ljubavi i iskrene želje da svima pokažemo šta se sve može napraviti od kose. Kao što slikar pažljivo povlači svaki potez kistom, tako smo i mi vrlo precizno i predano bojili pramen po pramen, šišali i posebnom tehnikom uvezivali kosu u cvijeće. Kosa kao najljepši ukras pruža beskonačne mogućnosti i putem frizure mi šaljemo poruku svijetu oko nas. Svim raspoloživim sredstvima trudimo se parirati svjetskoj sceni i ne ograničavati naš rad samo na svakodnevnicu, ističe Sabina.

U izražavanju kreativnosti i realizaciji njihovih želja svoj doprinos su dali vrsni poznavaoci mode i materijala, nadaleko poznati Mitex Sarajevo.

Kolekcija Charm 4 Seasons bit će prikazana na nekoliko svjetskih takmičenja a prva stanica je Amsterdam.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
U Sarajevu predstavljena nova Givenchy L’Interdit toaletna voda