Samsung predstavio novo elegantno izdanje Galaxy S22 u ljubičastoj boji

Release Date
29/07/2022

Kompanija Samsung Electronics predstavila je novo izdanje Galaxy S22 flagship pametnog telefona u ljubičastoj nijansi koja će u Bosni i Hercegovini biti dostupna od 10. augusta i dodatno obogatiti dosadašnji izbor boja. Samsung Galaxy S22 u ljubičastom izdanju prvi je uređaj iz Samsung palete proizvoda kojeg će krasiti ova nijansa, a dizajn će u budućnosti biti dostupan i za druge Galaxy uređaje.

Svaka boja ima svoje jedinstvene karakteristike i naslijeđe. Među njima, ljubičasta boja je jedna od najomiljenijih. Historijski poznata kao boja kraljeva i kraljica, vrlo je uvjerljiva boja koja spaja smirenost plave i uzbuđenje crvene kako bi stvorila drugačiju vrstu energije koja donosi toplinu i optimizam. Također, predstavlja gostoljubivost i prihvatanje raznolikosti društva.

Prema tome, ljubičasta označava sve ono što i Samsung Galaxy: prihvatanje individualnosti, pomjeranje granica i neumorno uvođenje inovacija koje su u skladu s filozofijom otvorenosti.

Od svijetle i razigrane do tamne i odvažne, mnoge su nijanse ljubičaste odjekivale kroz vijekove na različite načine – kao i u sklopu palete Samsung proizvoda. Samsung Galaxy S8, Galaxy S9, S22 seriju i Z Flip3 svaki je krasila jedinstvena nijansa ljubičaste, te je uvijek bila zaštitni znak prepoznatljivog Galaxy stila. Kako bi se proširilo naslijeđe ljubičaste boje, koja ide ruku pod ruku s Galaxy filozofijom, Samsung je predstavio najnoviju nijansu: Bora purple. Bora je korejska riječ za ljubičastu, a Samsung je osmislio svijetli i privlačni ljubičasti Galaxy S22 pametni telefon kako bi izazvao radost, podstakao kreativnost i prihvatio individualnost.

Sa svojim pastelnim i neutralnim tonovima, ljubičasta boja oslikava optimizam i osjećaj smirenosti. Razotkrit će vaš svijet snagom izbora. Bez obzira da li ste obožavatelj K-pop zvijezda ili ljubitelj ljubičaste boje, Galaxy S22 u ovoj boji stvoren je za vas. Uzbuđeni smo što možemo predstaviti Bora Purple dizajn, prvo za S22 modele, ali također i za nove uzbudljive Galaxy uređaje kasnije ove godine, rekla je Sonia Chang, potpredsjednica Grupe za globalni marketing robnih marki MX (Mobile eXperience) Business sektora, Samsung Electronics.

Samsung Galaxy S22 u ljubičastom izdanju bit će dostupan za kupovinu od 10. avgusta.

Za više informacija, posjetite Samsung.com.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
IMITACIJA ŽIVOTA Kornéla Mundruczóa 28. septembra otvara 59. Festival MESS