Velahavle objavio novi spot za pjesmu DOK PLEŠEMO SAMI

Datum objave
22/11/2022

Sarajevski bend Velahavle na svom YouTube kanalu je objavio novi spot za singl Dok plešemo sami sa novog albuma 22:22. Režiju video spota potpisuje Mario Ilić kojem je ovo druga saradnja s bendom Velahavle. Podsjećamo, Mario Ilić režirao je i spot za singl U ovom gradu a kojim je Velahavle najavio novi album početkom 2022. godine.

Kada je album bio gotovo završen, razgovarali smo o tome na koji ga način vizuelno predstaviti. Za mene je ovaj album od samog početka imao filmsku vibru te me asocirao na neke omiljene filmove kao što su: Closer, Lost in Traslation, Fallen Angel itd… koji su nam poslužili kao referenca i koji se prožimaju kroz oba spota kao neki mali omaž, istakao je Ilić.

Osim Maria Ilića, na spotu su radili i Marija Đondović, kreativna direktorica, Boris Andrejević, colorist, Hana Bičo, talent, Belma Žiško, stilistkinja i Maja Talović, make-up.

Velahavle će 1. decembra održati koncert u Beogradu, a trenutno rade i na novom albumu koji  će biti objavljen početkom naredne godine.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
ODRŽAN 5. VUČKO TRAIL: Nastupilo 642 takmičara, najbrži na 61 km Eldin Hodžić i Miluša Bošković