Zadig&Voltaire predstavlja novo mirisno uzbuđenje za nju i njega

Release Date
02/02/2023

Čisti eliksir. Gola koža. Burna romansa svedena je na minimum. Undressed, najnovije izdanje This is Her! i This is Him!, je mirisno uzbuđenje u svom najčistijem obliku. Dva prateća mirisa koja se dopunjuju i odgovaraju jedan drugome. Dva bezvremenska parfema sa izuzetnim notama direktno inspirisanim električnim vezicama tijela.

Prepuna svježe iskrenosti, ova senzualna avantura razvija svoju priču kroz kampanju koja hvata suštinu para sa savršenom hemijom. Prvi nalet strasti. Sve veći intenzitet njihove želje i potvrda duboko u kožu.

Spontano i izuzetno senzualno, This is Her! Undressed
Samopouzdan i žestoko hrabar, This is Him! Undressed

 

Inspirisan modom

Modne reference su nepogrešive čak i na prvi pogled. Uostalom, This is! Undressed je direktno inspirisan dizajnom umjetničke direktorice Cecilije Bönström. Velika bijela etiketa na bocama i ambalaži ista je kao naljepnice na kultnim komadima modne linije Zadig&Voltaire. Krila sa potpisom brenda su urezana u staklo. Na kraju, ali ne i najmanje važno: manifest kampanje. Utisnut na ambalaži, odjekuje sloganima iscrtanim preko tuniskih majica sa kragnom Zadig&Voltairea.

Željela  sam da boca bude što je moguće čistija, a da pritom poštujem identitet mojih muških i ženskih kolekcija. Oznaka na bočici inspirisana je onom na muškim blejzerima. Krila su sada na svakom odjevnom predmetu, ne samo na našim dodacima. Držanje ove boce prenosi nas u Zadig&Voltaire univerzum. Nema potrebe za više, Cecilia Bönström, umjetnička direktorica.

 

Minimalistički i grafički dizajn boca inspiriran je savremenom umjetnošću. Ovdje je zaštitni znak napuknuo rubove, This is! raspon poprima novi oblik i oponaša dvije usne koje traže jedna drugu, lagano se četkaju, žude za skin-to-skin kontaktom. Senzualni, prozirni miris sadržan u njemu odmah podsjeća na osjećaj gole kože, sve do boja: pastelne ruže za nju i svijetlo smeđe za njega. Neodoljiva modna izjava.

Uzbudljivo zarazni, senzualni miris slane kože stvara opojni trag. Ovdje je parfem za kožu ono što je odjeća za tijelo – čulna razmjena između sebe i drugog. Iznenađujuća tišina nakon vatrene oluje nepredvidivog susreta.

 

This is Her! Undressed

Začinski, drvenasto cvijetni, kreiran od strane Sidonie Lancesseur. Ovaj raskošni miris hvata miris slane kože zagrijane suncem. Trenutak van vremena. Savršeno izmjereno. Kao snimak sunca. Gornje note cvijeta narandže i đumbira spajaju se da zrače blistavo bijelo svjetlo. Sa ove vrhunske tačke, obavijajuće note ylang-ylanga preuzimaju i ulijevaju toplinu. Konačno, senzualni mošus i intenzivna sandalovina zaokružuju ovaj miris gole kože, hvatajući dva tijela privučena jedno drugom poput magneta, nesposobna da dižu ruke jedno od drugog cijele noći.

This is Her! Undressed je intiman, senzualan miris gole kože. Omotavajući lični parfem za pravi podsticaj samopouzdanju. Prožimajući se u kožu, njegove donje note razotkrivaju ženu ispod: oslobođenu, snažnu i voljnu da prekrši pravila, rekla je Sidonie Lancesseur, kreatorica mirisa.

 

This is Him! Undressed

Začinski drveni miris, kreiran od strane Nathalie Lorson. Ovaj osnažujući, naelektrizirajući miris oponaša osjećaj slane kože koja izlazi iz mora. Ekstrakt grejpfruta otvara mješavinu trenutnim naletom svjetlucave svježine, pojačane samo začinskom notom ružičastog bibera koja slijedi. Šumeći cvijet narandže tada dolazi do izražaja, čiji čisti, prirodni odjek otkriva senzualnost ćilibara, koji tinja u srcu ove opojne, slane mješavine. Karnalne note mošusa i intenzivna sandalovina kombinuju se za glatku, zaokruženu završnicu.

This is Him! Undressed je hedonistički miris za one koji vole miris gole kože, za one koji žele da potvrde svoje prisustvo njegovim drvenim, amber tragom. Ali, to je i miris za one koji traže nove senzacije, a koji će posebno uživati ​​u njegovoj slanoj koži. Mineralne note su naglašene dodatkom hrastove mahovine, sastojka za pronicljive ljubitelje parfema, rekla je Nathalie Lorson, kreatorica.

NAPRAVLJENO SA POŠTOVANJEM!

Stvorena da bude bezvremenska, This is Her! Undressed i This is Him! Undressed su razvijeni s pažnjom na održiv i pažljiv način. Dizajnirani su tako da budu u skladu s modnom linijom I u skladu s Voltaire, ambicioznim CSR programom brenda. Kompozicije su veganske, slaveći prirodne i organske sastojke poput đumbira, dok su cvijet narandže, ylang-ylang i sandalovina etički ubrani. Korištene su inovativne tehnike ekstrakcije kako bi se više poštovala okolina. Ružičasti biber koji se pojavljuje u This is Him! Undressed se dobija pomoću ekstrakcije CO2, jedne od najnaprednijih, sigurnih i ekološki prihvatljivih tehnika, kako bi se otkrio najčistiji mirisni oblik začina. Nijedan kamen nije ostao na kamenu ni kada je u pitanju pakovanje. Jedinstvena boca je sada napravljena od lakšeg recikliranog stakla, a žigosanje folijom koristi metalik mastilo. Ambalaža je napravljena od kartona koji potiče iz šuma kojima se održivo upravlja. Ova vodeća Zadig&Voltaire inicijativa samo je početak eko-odgovorne posvećenosti koja će se razvijati tek u narednim mjesecima. Ne evolucija – revolucija!

 

KAMPANJA! A story entwined with skin

Za This is! U kampanji razodjevenih, Maya Stepper i Mikkel Jensen okupljaju se kako bi glumili pravi plavi par sa savršenom hemijom. Nije slučajno što su ova dva modela ljubavnici i u stvarnom životu. Njihov susret na organiziranoj večeri u New Yorku pokrenuo je klupu, otkrivajući prirodnu vezu koja se vrti oko zajedničke ljubavi prema umjetnosti, fotografiji, dizajnu i modi. Od tada su zajedno.

Pratimo njihovu priču, postavljenu na taktove Unearth Me Okloua u četiri faze. Svaka epizoda njihovog romantičnog putovanja je kapsulirana jednim od prepoznatljivih mirisa olfaktorne palete This is!

Prvu romantičnu večeru imaju u Latinskoj četvrti Pariza. Dovoljan je samo jedan pogled i osmijeh da sve njihove sumnje nestanu. This is Her! This is Him!

Ubrzo, njihov odnos raste kroz svakodnevne geste i ispoljavanje naklonosti. Poput rođendanske proslave nad iznenađujućim vikendom, gdje biti s drugim postaje od suštinskog značaja za vlastitu sreću. This is us!

Sjajnije nego ikad, javlja se opojna strast. Rastuća želja da zajedno putujemo svijetom. Njihova avantura počinje sa krovova Pariza. This is! Vibes of Freedom

U pozadini: istorijski pariški stan u koji su se upravo uselili zajedno. Isprepleteni, tako da njihova tijela nikada ne moraju biti odvojena. This is! Undressed

Nova olfaktorna priča. Novi parfemski duo sa potpisom. Nova dinamična kampanja. This is! Undressed je gola istina. Tajna? Izuzetan novi akord koji također obuhvata estetiku životnog stila i jedinstvenu siluetu Zadig&Voltaire dizajna, u svom najčistijem, najsenzualnijem obliku. Veza sa onim što je zaista važno. Ogoljeni na minimum. Povratak osnovama.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.