Sara Zoom optika

Zoom optika otvorena u Sarajevo uz prisustvo velikog broja javnih ličnosti!

Datum objave
18/05/2022

Zoom optika koja je svoj poslovni put započela u Banjoj Luci, nastavila je razvoj otvaranjem poslovnice u Sarajevu. U četvrtak, na adresi Mis Irbina 24 otvorena je poslovnica koja će Sarajlijama ponudite brojne brendove sunčanih i dioptrijskih naočala, besplatne korekcije dioptrije, kao i mnoge druge usluge.

Sve analize, svi komentari i sve ono što su naši klijenti očekivali od nas govorilo je u prilog tome da nam je potrebna poslovnica u Sarajevu. Ponosna sam na cijeli tim i zahvalna za ovakvu podršku. A mi ćemo se kontinuirano truditi da opravdamo povjerenje kupaca, istakla je Sara Trifunović, vlasnica i osnivačica Zoom optike.

Otvaranju su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog života Sarajeva, Berina Stambol, Aida Jahić, Alma Dautbegović Voloder, Davor Gerbus i mnogi drugi.

zoom optika

Uz simbolično puštanje balona Zoom optika u Sarajevu je i zvanično otvorena, a više informacija možete naći na zoomoptika.com ili posjetiti poslovnicu lično na adresi Mis Irbina 24.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Četrdeset modnih revija na četrnaestom izdanju Bečke sedmice mode