Sara Zoom optika

Zoom optika otvorena u Sarajevo uz prisustvo velikog broja javnih ličnosti!

Datum objave
18/05/2022

Zoom optika koja je svoj poslovni put započela u Banjoj Luci, nastavila je razvoj otvaranjem poslovnice u Sarajevu. U četvrtak, na adresi Mis Irbina 24 otvorena je poslovnica koja će Sarajlijama ponudite brojne brendove sunčanih i dioptrijskih naočala, besplatne korekcije dioptrije, kao i mnoge druge usluge.

Sve analize, svi komentari i sve ono što su naši klijenti očekivali od nas govorilo je u prilog tome da nam je potrebna poslovnica u Sarajevu. Ponosna sam na cijeli tim i zahvalna za ovakvu podršku. A mi ćemo se kontinuirano truditi da opravdamo povjerenje kupaca, istakla je Sara Trifunović, vlasnica i osnivačica Zoom optike.

Otvaranju su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog života Sarajeva, Berina Stambol, Aida Jahić, Alma Dautbegović Voloder, Davor Gerbus i mnogi drugi.

zoom optika

Uz simbolično puštanje balona Zoom optika u Sarajevu je i zvanično otvorena, a više informacija možete naći na zoomoptika.com ili posjetiti poslovnicu lično na adresi Mis Irbina 24.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Najbolje #FBLstyle kombinacije ove sedmice