Avon predstavio parfem inspirisan ženskim prijateljstvom

Iskren odnos sa prijateljicom čini da se osjećaš dobro i snažno

Release Date
03/04/2024

Kako bliski odnosi prijateljica utiču na zdravlje i opšte blagostanje svake od njih? Studije pokazuju da prijateljstvo može imati veoma pozitivne efekte na fizičko i psihičko stanje i da su snažne društvene veze podjednako bitne kao i redovno vježbanje ili zdrava ishrana! Iskren odnos koji dijeliš sa prijateljicom čini da se osjećaš dobro i snažno, a njena podrška je od vitalne važnosti kada u životu naiđeš na prepreku. Naravno, to se odražava na tvoje zdravlje, pa je iskrena i bliska prijateljica uvijek rado prepisivan recept za dug život. Zato vjeruj u moć te ljubavi!

Baš ovakav blizak i intenzivan odnos dvije prijateljice inspirisao je beauty kuću Avon da kreira novi parfem simboličnog i poetskog naziva Today, Tomorow, Always EVERLASTING kao mirisno utjelovljenje međusobne ljubavi i podrške između dvije prijateljice. Kombinaciju nota za prijateljstvo, stručnjaci iz Avon laboratorije pronašli su u nježnom bademovom mlijeku i cvijetu, kao i u milionima latica neroli cvijeta u zagrljaju mošusa!

Avon kompanija pripada velikom krugu sestrinstava širom svijeta i ima želju da podrži, osnaži i usreći žene. Zbog toga ima poseban fond koji pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija. A u tome joj možeš pomoći i ti jer 0,20 KM od svakog naručenog TTA EVERLASTING parfema namijenjeno je Fondu za borbu protiv raka dojke u Bosni i Hercegovini!

TTA Everlasting dostupan je za naručivanje i putem aprilske Avon brošure po cijeni od 39,90 KM. Više saznaj na AVON!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.