DETOX & RECONNECT: Putovanje tijela, uma i duha kroz program yoge i detoxa sa hladno prešanim sokovima

Release Date
24/05/2021

Reconnect /riːkəˈnɛkt/, ponovno povezivanje, ideja je koja je nastala kao rezultat ljubavi i posvećenosti prema yogi i muzici. Želja Negre Bradić i Nikoline Vujić jeste da se u multidisciplinarnom prostoru za rast i razvoj, kroz yogu i muzikoterapiju, ljudi ponovo povežu sa svim onim autentičnim dijelovima sebe od kojih smo se svi svjesno ili nesvjesno udaljili.

Tokom godina prakse iskusile su yogu kao sveobuhvatnu praksu koja im je donijela promjene ne samo na fizičkom već i u emocionalnom, mentalnom i duhovnom aspektu. U Reconnectu Negra i Nikolina nude dva različita tipa online yoga časova – Sunshine i Stardust.

Nikolina Vujić i Negra Bradić

Svjesne pozitivnog uticaja muzike na život, kroz Reconnect nude i posebno dizajnirane muzikoterapeutske seanse kao i muzičke radionice, kako bi svi vi koji se želite opustiti, zabaviti,  povezati sa djetetom u sebi iskusili nešto novo i posebno.

Svi programi su primjereni za svaku dob i svačije mogućnosti.

Upravo zbog želje da Reconnect bude prostor u kojem će se njegovati svježe i nove ideje, kreirati pristup prilagođen svakom pojedincu/ki, dijeliti iskustvo i znanje i u kojem ćemo se svi moći slobodno i nesmetano razvijati, odlučile su da ovo novo poglavlje uljepšaju i sa programom DETOX & RECONNECT, koji će se dešavati od 31.5. do 4.6.2021.

– DETOX & RECONNECT je ideja koja je došla nakon duge zime i teške hrane koju smo unosili, izazovnog perioda kojem svi svjedočimo, preboljevanja covida i svih posljedica koje su se u većoj ili manjoj mjeri odrazile na naše zdravlje. Proljeće je idealno da  krenemo u čišćenje i otpuštanje svega onoga što nam više u tijelu, umu i duhu ne služi kako bi se očistili, napravili više prostora i krenuli ispočetka prema: novim zdravijim prehrambenim izborima, boljem zdravlju, više energije, više vitalnosti, boljem raspoloženju, eliminaciji toksina koje unosimo nezdravom prehranom i stresom. Ovaj program podrazumijeva nekoliko dana prehrane isključivo svježim voćem i povrćem u tekućem obliku, besplatne online yoga časove (Sunshine i Stardust) kao i zajedničko druženje u najljepšem dvorištu u gradu – iza KUTCHE!, kažu nam Nikolina i Negra.

Za pripremu detox sokova potrebno je znanje i iskustvo i zbog toga se Studio Reconnect udružio sa Marinom Stupar, vlasnicom ZEN restorana iz Banja Luke. Iza Marine je dugogodišnje iskustvo  u ugostiteljstvu, gastronomiji, vođenju radionica, edukacije, rad sa djecom i detox programi.

7 RAZLOGA zašto započeti sa programom DETOX & RECONNECT:

  1. Idealan početak zdrave prehrane,
  2. Čišćenje cijelog organizma od štetnih materija koje smo unijeli i akumulirali, kao i  čišćenje na energetskom, mentalnom i emotivnom nivou;
  3. Vaš detox može trajati  1, 2, 3, 4 ili 5 dana – o tome odlučujete vi u skladu sa vašim mogućnostima;
  4. Svi proizvodi su veganski, bez aditiva, šećera, konzervansa i sadrže isključivo zdrave sastojke;
  5. Dobijate 5 sokova dnevno – sokovi su hladno prešani na dan preuzimanja, a u svakom soku od 0,33l je skoro 1kg voća i povrća;
  6. Svi tretmani imaju redoslijed konzumiranja da bi se postigla idealna kombinacija konzumiranih nutrijenata i kako bi za vrijeme trajanja bili bez pretjeranog osjećaja gladi;
  7. Besplatni pristup online yoga časovima – Sunshine i Stardust, ponedjeljkom u 18h i utrokom u 19h

Ukoliko ste raspoloženi da se priključite ovom programu vaše prijave možete slati do 27.5. na e-mail adresu: studio.reconnect@outlook.com sa naznakom DETOX. 

Cijena jednog dana je 40 KM

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Trideset godina MASTER OF PUPPETS albuma