Novi FLOWER BY KENZO donosi makovu ružičastu energiju

Release Date
24/05/2021

U 2021. kuća Kenzo predstavlja novi Flower by Kenzo koji poziva da se povežemo sa prirodom. Uspavani mak oživljava probuđen snagom svjetlosti i otkriva nam najdivniji suptilni miris.

Dvadeset godina nakon nastanka FLOWER BY KENZO piše se nova priča, potpis ovog mirisa se modernizuje da bi se stvorio blistav i delikatan miris, nježan mak u ukusnoj senzibilnosti druge kože.

Nova ružičasta energija senzacionalno korača, stvarajući modernu komplementarnost s kultnom crvenom bojom. Miris je smješten u boci sa koralno crvenim makom. Flower by Kenzo parfemska voda za žene nevjerojatnog je cvjetnog i voćnog mirisa. Ona naglašava nježnost svake žene i pritom nije nametljiva. Elegantna silueta bočice u obliku stabljike ukrašena je nježnim cvijetom na vrhu.

Parfem je kreirao Alberto Morillas. Gornje note su sicilijanski limun, mandarina i đumbir, srednje note su damaska ruža, ružina vodica, mimoza i kamilica; bazne note su bijeli mošus, vanilija sa Madagaskara, amber i pačuli.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
U Sarajevu predstavljen novi parfem Gucci Memoire D’une Odeur