Iz FBL shopa predstavljamo: DracoMom nosiljke za bebe

Release Date
27/05/2021

Ljubav. Povjerenje. Sreća. Toplina. Bliskost. Riječi su kojima se opisuju DracoMom nosiljke, nastale 2015. godine, a mnogima poznatije pod nazivom ZMajčice. Svoju neiscrpnu ljubav prema nošenju svoje troje mališana Mirna Perendija-Kučević, savjetnica za nošenje, pretočila je u kreiranje, modificiranje, prilagođavanje i usavršavanje dizajna svojih nosiljki. Od augusta 2020. pridružuje joj se Rusmila Husić i zajedno osnivaju firmu DracoMom Carriers.

DracoMom nosiljke su zahvaljujući svojoj udobnosti i kvalitetnoj izradi prepoznatljiv brend, vrijedan pažnje. 
Želja nam je da povezujuće roditeljstvo, udobnost i kvalitet ponudimo što većem broju roditelja i upoznamo ih sa benefitima koje ono nosi. Misija je da DracoMom Carriers postane prepoznatljiv evropski brend nosiljki, dostupan svakoj porodici, kaže Mirna.

Sigurnost djece je svima oduvijek bila veoma važna.Kontinuiran kontakt s tijelom i nježno kretanje čine da se bebe osjećaju sigurno i smiruje ih kada su uzbuđene ili pak nervozne. Tehnike su različite – dok neki koriste ruke, drugi koriste nosiljke, marame ili slingove, ali suština je ista – želimo uspostaviti blizak kontakt i osjećaj sigurnosti u zagrljaju. Nosiljka je kao dodatni par ruku koje ono vama u životu najvažnije drže srcu blizu.

DracoMom nosiljke su, zahvaljujući svojoj udobnosti i kvalitetnoj izradi, tokom godina postale prepoznatljiv brend, vrijedan pozornosti te zastupljen u regiji. Bh. brend s evropskim standardima, u proizvodnji koriste atestirane kopče i tkanine za što veću sigurnost. Njihove nosiljke podržavaju optimalan položaj za razvoj dječjih kukova što potvrđuje i certifikat International Hip Displasia Instituta (Internacionalnog instituta za displaziju kuka). DracoMom nosiljke su prilagodljive i rastu zajedno s bebom. Posebno kreirane u četiri veličine, da zadovolje što veći raspon i potrebe, ovisno o tome kada krećete s nošenjem te kojim tempom vaša beba raste: Baby size, Midi size, Toddler size, Preschool.

DracoMom Carriers želi biti dio sretne porodice s kojom će nastajati prve uspomene u svim avanturama. Više o brendu potražite na njihovom Facebook pageu, a ako želite neku od nosiljki za vašu bebu, zavirite u naš shop.

DracoMom Carriers nosiljka za bebu

DracoMom Carriers nosiljka za bebu

 

DracoMom Carriers nosiljka za bebu

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.