Futuristička rješenja kompanije LG unose revoluciju u digitalno prikazivanje

U današnjem svijetu sve je veća potreba da se poslovna okruženja, od prodavnica, javnih prostora pa sve do kancelarija, pretvore u funkcionalna i impresivna digitalna okruženja, a upravo to nudi kompanija LG Electronics (LG) sa svojim Transparent OLED (T-OLED) displejom i novom LG Colour Transparent LED prevlakom.

 

Transparent OLED (T-OLED) displej trenutno je najvredniji proizvod za digitalno prikazivanje, a samoosvetljujuća OLED tehnologija čini ekrane četiri puta prozirnijim od konkurencije. Odlikuje ga beskonačni kontrast i savršene boje OLED tehnologije za zapanjujući prikaz slojevite slike. LG Transparent OLED je jedinstven po svojoj transparentnosti, bojama, izgledu i mogućnostima prikazivanja sadržaja.

 

 

Do sada neviđena transparentnost, ali i jednostavna instalacija

 

Transparent OLED nudi transparentnost od 38 odsto, dok najveća transparentnost postignuta sa LCD-om iznosi 10 odsto. Kada se posmatraju direktno, objekti iza ekrana su integrisani sa sadržajem. Prednja UV zaštita čini ekran idealnim za izloge koji privlače pažnju prolaznika. Širok ugao gledanja omogućava gledaocima da jasno vide sadržaj dok se približavaju ekranu sa obje strane. Kada su direktno ispred ekrana, slike i video zapisi neprimjetno prekrivaju objekte iza ekrana.

 

Za razliku od drugih transparentnih ekrana, T-OLED koristi crnu, a ne bijelu kao transparentnu boju. Zamislite panoramu grada noću. Na T-OLED-u tamna noć je transparentna iznad i oko zgrade. Ivica ekrana je jedva primjetna kada sadržaj ima crnu pozadinu. T-OLED ekran je dizajniran da izgleda dobro kada se instalira, a sama instalacija je jednostavna. Ekran ima manje od 14 kg i dolazi u dva različita modela: Open Frame i Standalone.

 

Najuzbudljivija stvar u ovom novom nivou transparentnosti je mnoštvo mogućnosti za futuristički sadržaj, a rezolucija visokog kontrasta stvara zavidan osjećaj. U kombinaciji sa maštovito postavljenim objektima iza ekrana, kreira se sadržaj za koji gledaoci misle da ga mogu dodirnuti. Transparentne mogućnosti OLED-a su brojne – od prodavnica koje pokrivaju proizvode luksuznim dekoracijama, do virtualnih prozora avio-kompanija.

 

 

?????????

 

LG Colour Transparent LED prevlaka

 

Nova LG Colour Transparent LED prevlaka pretvara svaku staklenu površinu, izlog radnje ili zid u kancelariji, u ekran za prikazivanje. Transparentnost prevlake vam omogućava da kroz projektovani sadržaj vidite proizvode u radnjama tako da dizajneri ne moraju da žrtvuju ambijentalno svjetlo. Boja, fleksibilnost i jednostavnost korištenja LG Colour Transparent LED prevlake omogućava gledaocima i korisnicima da se osjećaju kao putnici u budućnost.

 

 

 

Živopisni prikaz slike i fleksibilan dizajn

 

Prevlaka pruža savršenu ravnotežu živopisnosti prikaza slike i transparentnosti. Sadržaj se pojavljuje u opsegu od 1,7 miliona boja i približno 120 nivoa sivih tonova. Osvjetljenost se fino podešava za unutrašnju i noćnu upotrebu, tako da će sadržaj biti istaknut pri većini komercijalnih postavki. Transparentnost od 73% obezbjeđuje da ambijentalno ili direktno svjetlo prolazi neometano, dok je suprotna strana prozora lako vidljiva. Kada je ekran isključen, njegovo prisustvo na staklu je neprimjetno.

 

LG LED prevlaka dizajnirana je za fleksibilnost, može se koristiti uz zakrivljenje do 1.100R u konveksnoj instalaciji. Veličina je fleksibilna jer se paneli mogu dodati vertikalno ili horizontalno, a ekrani imaju UV zaštitu kako bi se osiguralo da zadrže svoju živopisnost kada su postavljeni na spoljnoj strani prozora. Nagib od 24 mm je savršen za velike ekrane namenjene za prikazivanje logotipa ili za animaciju publiku.

 

 

?????????

 

 

Jednostavan za korištenje

 

Možda najveći futuristički kvalitet LED prevlake je zapravo njena jednostavnost korištenja, te ne zahtjeva komplikovanu instalaciju. Sadržaj se može reprodukovati putem ugrađenog media playera ili putem integrisane platforme za digitalni prikaz.

 

Sa revolucionarnom transparentnošću i zapanjujućom bojom, LG Colour Transparent LED prevlaka omogućava da bilo koji ekran, kontrolna tabla ili prostor izgledaju kao da su iz 22. vijeka.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Testirali smo NOKIA 2.4, 3.4. i 5.4 telefone