DJ Soul i Indigo vas vode u zlatnu eru disko muzike u Kinu Bosna

Release Date
09/02/2024

Cinema Disco, spektakularni događaj koji će vas vratiti u zlatnu eru disko muzike, održat će se u petak, 16. februara, od 20:00 do 2:00 u kultnoj dvorani kina Bosna u Sarajevu. Očekujte transformaciju stare dobre Bosne u magično mjesto gdje će disko kugle osvijetliti plesni podijum posebno dizajniran za ovu priliku.

Provjereni DJ-evi, Soul i Indigo, preuzimaju kontrolu nad muzičkim trakama i vodit će vas na putovanje kroz najveće hitove dekada ’80-ih, ’90-ih i ’00-ih godina. Pripremite se za nezaboravno iskustvo uz najbolje disko, pop i dance numere koje su obilježile generacije.

Pozivamo sve posjetitelje da se pridržavaju disco dress coda kako bi dodatno oživjeli duh disko ere. Šljokice, perike, upečatljive boje i retro stil su dobrodošli na plesnom podijumu! Svi koji poštuju dress code dobit će poklon kupone za besplatno piće i dodatno pojačati atmosferu večeri.

Nabavite karte na vrijeme u sistemu Kupi kartu i na svim njihovim prodajnim mjestima. Cijena karte 15BAM u pretprodaji, 20BAM na dan eventa.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.