Hibrid predstavlja novi video spot i album IZGUBLJENI

Sarajevski producent Hibrid nam predstavlja novi video spot, zajedno sa cijelim albumom, za pjesmu Izgubljeni. Nakon predstavljanja spota i pjesme Sanjam, te nakon promocije spota i albuma održane u punoj dvorani kina Meeting Point, danas su spot i album dostupni na društvenim mrežama, te na svim digitalnim prodavnicama muzike poput iTunes, , , Bandcamp, itd.

 

hibrid 1

 

Pjesmu Izgubljeni, Hibrid potpisuje zajedno sa Belmom Zvizdić koja je pjesmu upotpunila vokalom, a video za pjesmu je realizovan u saradnji Spektroom Studio i Submarine Vibes. Glumica u spotu je mlada studentica Akademije Scenskih Umjetnosti u Sarajevu, Lidija Kordić.

 

Hibrid-Izgubljeni

 

Debitantni Hibridov album Izgubljeni, sastavljen od 12 pjesama koje zbog svoje žanrovske neodređenosti svrstavamo u eksperimentalnu elektronsku muziku. Kroz emotivne melodije i jedinstvenu atmosferu muzike, Hibrid nam prenosi osjećaj izgubljenosti u haosu današnjice, potragu za izlazom i rješenjem, te kritički osvrt na neke od loših navika svijeta u kojem živimo. Njegov najzreliji uradak do sada, Izgubljeni je album sa kojim Hibrid pokazuje da se granice elektronske muzike i dalje mogu pomjeriti. Album je upotpunjen zanimnjivim crtežima za svaku pjesmu i kratku misao o pjesmi. Gosti na albumu su Belma Zvidzić, Amina Kovačević i Adnan Salihović. Crteže i dizajn je radio Mehmed Meša Mešanović, a mix i master je rađen u Studiju Chelia. Album je izdat u produkciji domaćeg digitalnog labela Submarine Vibes.

 

Već danas, album se našao na 52. poziciji Electronica žanra na najvećoj digitalnoj prodavnici elektronske muzike , što uz dosadašnje odlične kritike, predstavlja značajan uspjeh za Hibrida i priznanje za kvalitet njegove muzike.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eQpa5iqsFaQ&list=PLJGFWXwnViELCWo0jJ9bYiY4GZc5hO7P1&index=4[/youtube]

 

Podržati Hibridov rad možete kupovinom albuma koji sadrži CD, knjižicu, download code po cijeni 10KM, ili ostalog promo materijala. Također album je moguće kupiti putem online prodavnica muzike: iTunes, , , BandcampDirect Buy, .

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.