Kaftan studio Bridal kolekcija: Za one koje sanjaju u bijelom

Sarajevski Kaftan studio već godinama uživa ugled omiljenog modnog brenda u regiji zbog dizajna prepoznaljivog po eleganciji, lijepim krojevima i odmjerenom dozom detalja. Nova Bridal kolekcija Kaftan studija za proljeće/ljeto 2019. sastoji se od petnaest modela, a mnogi komadi su dizajnirani tako da se mogu nositi i nakon vjenčanja.

Kao dio bridal programa, pored vjenčanih haljina Kaftan studio kreirao je prekrasne detalje i asesoare za kosu. Poseban akcenat je stavljen na motivu leptira koji je svojevrstan zaštitni znak Kaftan studio haljina kreiranih za posebne prilike. Forme 3D bijelih leptira su namjenski birane jer simboliziraju sreću, užitak, ponos i radost, a aplicirane su na komade tako da imate osjećaj da su upravo sletjeli na njih.

Ova romantična bridal kolekcija donosi osjećaj nesputanosti i slobode, a opet ostavljaju dojam posebnosti i elegancije.

 

KAFTAN-STUDIO-WEDDING-02 KAFTAN-STUDIO-WEDDING-03 KAFTAN-STUDIO-WEDDING-04 KAFTAN-STUDIO-WEDDING-05 KAFTAN-STUDIO-WEDDING-06 KAFTAN-STUDIO-WEDDING-07 KAFTAN-STUDIO-WEDDING-08 KAFTAN-STUDIO-WEDDING-09 KAFTAN-STUDIO-WEDDING-010 KAFTAN-STUDIO-WEDDING-012 KAFTAN-STUDIO-WEDDING-013 KAFTAN-STUDIO-WEDDING-014 KAFTAN-STUDIO-WEDDING-016KAFTAN-STUDIO-WEDDING-015

Fotograf_Edvin Kalić

Model_Snežana Gašić

Šminka_Maja K. Talović

Frizura_Meliha Višća

Dizajn svjetla_K-Light

Art direkcija i scenografija_Kaftan studio

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.