KZL objavio novi singl SKISKI

Datum objave
09/03/2021

Sarajevski reper KZL je na svom Youtube kanalu objavio lirički video za novi singl Skiski. Ova pjesma je drugi singl nakon debitantskog izdanja koje je KZL samostalno objavio 2020. godine na svim digitalnim platformama.

Za produkciju ove pjesme okupila se all-star postava nove i stare sarajevske rap škole: beat za pjesmu je komponovao Katarza, A Skitzo je zadužen za scratching, a sve je snimano i producirano u sarajevskom Kolateral studiju, pod budnim uhom producenta Shtuke.

– Nakon ovog singla, planiram objaviti još jedan singl sa pratećim videospotom. Radi se o trap traci. Mixtape na kojem radim paralelno je sličnog izraza poput onog u pjesmama “Taxi Groove” i “Skiski”, te će kao takav naći put do zaljubljenika u nešto stariji hip-hop zvuk, izjavio je KZL.

Čini se da je ovo plodno razdoblje u karijeri sarajevskog MC-ja – objavio je šest pjesama u četiri mjeseca, a sve su numere tehnički i stilski unikatne, autentičnog stila koji je privukao veliki broj hip-hop sladokusaca.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
Ko se nalazi iza misterioznog Instagram profila @archivesmargiela?