MATRIX 4: RESURRECTIONS dolazi 22. decembra ove godine

Release Date
26/08/2021

Stiže novi Matrix, a ime je otkriveno tijekom prezentacije trailera na CinemaCon ovog utorka. Službeni naziv četvrtog dijela Matrixa je Matrix 4: Resurrections. Trailer filma još uvijek nije dostupan javnosti. Zasad se ne zna kad će se pojaviti na YouTubeu ili društvenim mrežama, a napisani opis trailera riječi su ljudi koji su mu svjedočili u Las Vegasu, piše Muzika.hr.

Kako govore sudionici CinemaCona, u dugoiščekivanom filmu, pojavljuju se već poznati glumci Keanu Reeves (Neo) i Carrie-Anne Moss (Trinity). Trailer otvara Neo koji u bliskoj budućnosti u San Franciscu razgovara sa svojim terapeutom kojeg glumi Neil Patrick Harris. Jesam li lud, upitao je Neo terapeuta, na što mu je odgovorio: Mi ne koristimo takve riječi ovdje.

Iduću scenu ima Neo gdje se pozdravlja s Trinity u kafiću i upita ga: Jesmo li se upoznali? Prema izrazima lica, čini se da se ne sjećaju jedno drugoga.

 

Kasnije je ponovo prikazan Neo koji uzima tablet i gleda se u ogledalo dok svira pjesma Jefferson Airplane White Rabbit. Potpuno je jasno da nešto nije u redu s njegovom stvarnošću. Plave tablete padaju u umivaonik, a on se pogleda u ogledalu i vidi sebe kako se pretvara u starca. Plavokosa žena mu govori ako želi znati istinu, treba je pratiti.

Nakon toga dolazi još nekoliko akcijskih scena, a sve završava riječima: Nakon svih ovih godina, vratimo se tamo gdje je sve počelo, natrag k Matrixu.

Lana Wachowski je rediteljica četvrtog nastavka, a u pisanju scenarija pridružili su joj se David Mitchell i jedan od najistaknutijih američkih pisaca bosanskohercegovačkog porijekla Aleksandar Hemon. Izlazak filma predviđen je za 22. decembra ove godine.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.