Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu ČOVJEK ZVANI ČINJENICA

Release Date
10/01/2023

Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu Čovjek zvani činjenica, koja je četvrti singl sa njihovog novog albuma Najgori. Muziku i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman Adis Sirbubalo. Gostujući muzičari na pjesmi su Johnny Gomez perkusije i Miron Rafajlović trube. Video spot za pjesmu radio je dugogodišnji saradnik grupe Zoster Miki Olabarri.

Spot za pjesmu ‘Čovjek zvani činjenica’ snimljen je u sedmom mjesecu 2022. godine diljem Španije od sjevera do juga, od Costa Brava do Costa del Sol po starim napuštenim cestama tražeći ostatke nekih lijepih vremena i mjesta koja će uskoro nestati. Snimljeno je sa super 8 analognim filmom inspiriran serijama b produkcije iz kasnih ’70-ih. Spot prestavlja pilot/trailer filma koji nikad neće biti snimljen, navodi frontmen benda, Mario Knezović.

Album Najgori imat će 10 pjesama koje su koncepcijski povezane. Zoster je 2020. godine potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom za izdavanje albuma Najgori koji je sniman u Muzičkom centaru Pavarotti u Mostaru, studiju Baraka u Mostaru i studiju Modra rijeka u Sarajevu.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

možda će vas zanimati
50 godina lava lampe